/i/Tespit

  1. 26.
    +7
    bacım mesele şu sorsan hiç bi kız böyle değil ama emin ol büyük çoğu böyle. şimdi samimiyetle cevapla en son ne zaman yaşıtın bi erkekle sen tanıştın? veya en son ne zaman espri yaptın bir ortamda? en son hangi tarih coğrafya kültür felsefe kitabı okudun?
    ben burada hepiniz böyesiniz emiyorum ama yüzde 90 türk kızı böyle. yabancı kadınlarda olan doğallığın ve güzelliğin hatta edep ahlak ın bile yarısı yok çoğu yurdum kızında.
    ···
    1. 1.
      +3
      Birkaç ay önce internetten bir blog sahibiyle tanıştım, hala da çok sık konuşuyoruz onun dışında eski arkadaşlarımdan çok konuşmaya vaktim kalmıyor. Espri yapmadığım ortam yok resmen hatta esprisine gülünmeyen adam durumuna düştüğüm az olmamıştır yani 😂 en son bir roman ve bir şiir kitabını birlikte okudum hala da okuyorum, aylak adam ve beklentiler üzer

      Ben cidden bu konularda hak veriyorum ancak genellenmek hoşuma gitmiyor. Ve gerçekten %80 %90 hemen hemen böyle kabul ediyorum ancak çevremdekileri buna dahil edemem, dediğim gibi her insan farklıdır genellemeye tabi tutamayız. Hatta ben bununla ilgili bir başlık da açmıştım, kendi cinsimi yeriyormuşum erkeklerin dikkatini bu şekilde çekmeye çalışıyormuşum gibisinden sözlerde bulunuldu, halbuki sadece belirli kesimlere hicivde bulundum tabi arkadaşlar o kesimlerdeydi herhalde demediklerini bırakmadılar. Sonuç: çaylak yedim.

      Sonumuz hayır değil. Saygılar.
      ···
    2. 2.
      +1
      dediklerin doğruysa kendini bozmamanı temenni ederim panpa kezolardan gına geldi artık
      edit:imla
      ···
    3. 3.
      0
      Saol panpam
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster