/i/Tespit

  1. 1.
    +74 -23
    Evet panpalarım bir yazarımız giyim markalarını giyenler ve markanın özelliklerini belirten bir başlık açmış bende daha önce açıldı mı bilmiyorum ama kendi fikirlerimi yazıcam...

    •Nike : Genelde artistlik olsun diye giyerler basketbol ayakkabıları güzeldir (bende basketbolcuyum ve antrenman da giyiyorum) koşu ayakkabıları sağlam ama çok kullanışlı olmayabiliyor. Mid yani boğazlı modelleri hiç rahat değildir yani skateboard için tercih edilmez. Futbolda Ronaldo nun süper rahat süperfly ayakkabıları ile bana göre tek marka. Basketbol için LeBron, Kyrıe ve Air Jordon modelleri çok güzel ve havalıdır.

    Giyenler ya nike olduğu için giyer yada gerçekten bir amaç (spor) için giyer ama çoğu nike giymek için giyer (%79)

    •Adidas : Son yıllarda pek kimsede görmediğim ve benimde almadığım sınırlı bir markalardandır. Ama nike a göre daha rahat ama hiçbir yeri zarar görmese bile ön kumaşı 1.5 ayda yırtılır tabi çok dikkatli kullanırsanız birşey olmaz. Koşu, günlük ve mid modelleri acayip rahattır ama basketbol için sakın almayın ayağınız gibilir. Skateboard için mid modelleri alınabilir. Futbol da messi nin tercih ettiği markadır.

    Giyenler genelde uygun fiyatlı larını alıp giyerler 2 ay sonra ayakkabı dan eser yoktur ve okuyanlarda görülür ama mid modelleri çok iyidir tavsiye ederim.

    Puma : Genelde rahatına düşkün insanlar kullanır önündeki kauçuk kısmı bir yere vurmadığınız sürece 6-9 ay kadar giyersiniz koşu ayakkabısı, futbol ve sneaker modelleri vardır basketbol ve mid üretmezler. Futbol için güzel kramponları var ama rahat mıdır bilmiyorum.

    Giyenler lise ve üstü dür 7 yaş altı çocuklarda giyer. Spor için ise koşu ve futbolda tercih edilir.

    Reetak : Yine rahat ama ürün çeşidi olarak sınırlı bir markayla beraberiz. Markanın sadece koşu ve sneaker modeli olup bir dönem basketbol işine de girip fabrikayı batıran o ayakkabıları satmasıyla iki tür ayakkabı üreten başarılı bir markadır genelde çok cool bi tarzı vardır ve sokak stilini yansıtan ayakkabılar üretirler bu ayakkabıları giyen kişilere çok rastlamazsınız ama benim bi sonraki alacağım ayakkabı reetak olacak.

    Giyenler genelde ayakkabı dan anlar ve giyinmeyi de bilirler yazın karşımıza çıkarlar ve ayakkabı hemen buradayım der.

    Onitsuka Tiger : onitsuka dan emin değilim ama zaten tiger denir genelde çok güzel ayakkabıları yoktur ve pekte rahat değildir ve bu özelliklere göre de pahalıdır ama koşu ayakkabıları idare eder. Bana göre bunu alacak paranız varsa almayın alttaki ayakkabıyı alın.

    Giyenler süzme maldır fazla yazmak istemiyorum.

    Fila : Deichmann da satılan rahatlık abidesi italyan markasıdır. Koşu ve mid modelleri cool, rahat, sağlam ve uzun ömürlüdür. Tiger alıcanıza gelin bunu alın ve keyfini çıkarın. Marka futbol ayakkabısı da çıkarmış ama önermem çünkü 40 liralık ayakkabıdan hayır gelmez. Koşu ve mid modelleri 40 lira değildir fiyatları en son yazıcam.

    Giyenler orta halli olup efendi gibi giyer koşar oynar zıplar mid giyenler ya basketbol yada skateboard sporuyla mutlaka ilgilenir ilgilenmeyen de itinayla başlandırılır.

    Converse : All star modeli 1aya gibi yer ama Cons modellerine bi göz atarsanız gayet rahat ve havalı olduğunu fark edersiniz. One star modelleri de güzeldir. Şimdi sizinle converse in bazı bilinmeyen modellerini anlatıcam converse bot, koşu ayakkabısı ve basketbol ayakkabısı da üreten bir markadır ama bunları yurtdışından getirte bilirsiniz ayrıca botları efsodur 2 yıl banko gider hiçbir yeri gibilmez. Deri converse de güzeldir ama onunda sağı solu gibilir paraya değmez fotodaki model bir efsanedir ve her yerde bulunmaz.

    Giyenler kız ağırlıklı olup bazı berkecan larda da görülür. Cons modelini sadece ve sadece ayakkabıdan anlayanlar giyer. Botu Türkiye de ben hariç kimsede göremezsiniz görürseniz de Türk değildir.

    DC, Etnies ve Vans : Bunlar skateboard için alınan markalarıdır genelde mid ve sneaker modellerinden başka modelleri yoktur DC fanıyım ve 8 tana mid modeli var bende sokak içinde uygundur.

    Giyenlerin çoğu DC ve Vans giyer ve 20 yaş ustudur genelde kaykaylarıyla gezerler. Ama günlük içinde uygundurlar.

    Sheckers : Genelde kimse yazamaz ve çok pahalıdır ama her kesimde görebilirsiniz koşu ayakkabısı üretirler ver rahat ve sağlamdır verilen paraya değer.

    Giyenler zengindir açık ve net.

    Under Armor : Basketbol oynayanlar bilir en iyi markadır ama çok pahalıdır stephan curry bu markayı giyer boynerde bulunurlar. Bende maçta bu markayı kullanırım 700 e almıştım geçen yıl.

    Giyenler kulübe giden basketbolcuların ve zengin şişman kıvırcık saçlı veledlerdir.

    Victory : Deichmann in markasıdır durumu olmayanlar en azından bunu giyip ayaklarını koruyabilir.

    Giyenler durumu olmayanlar veya güzel bi modelini görüp alanlardır

    Kinetix : Çok taktandır bence Flo nun yarısı bundan oluşur krolar giyer genelde ama beğenip alan kardeşlerim de vardır. Futbol için sakın bidaha yürümek istiyorsanız almayın.

    Giyenleri gibtir edin.

    Çakma : Genelde nike olup her markanın (kinetix bile) çakması olan ve tırrek kardeşlerimizim giydiği ayakkabılar dır ve bence sırf marka giymek için almayın hem emek hırsızlığına destek veriyor hem de ayaklarınıza zarar veriyorsunuz.

    Giyenler tırrekler ve ozentilerdir.

    Fiyatlar ortalama

    Nike. 150
    Adidas. 135
    Puma. 140
    Reetak. 130
    Tiger. 120
    Fila. 110
    Converse. 140
    DC. 120
    Etnies. 120
    Vans. 160
    Sheckers. 190
    Under Armor. 450
    Victory. 70
    Kinetix. 80
    Çakma. Ne bilim aq

    Unuttuğum marka veya sizin tespitini varsa yazın editlerim öneri isteyenlere de yardım ederim şimdiden teşekkürler...

    Buradan sonrası edit:

    • Kardeşler Kundura: Oldukça kullanışlı olup günlük yaşamda kullanılabilen her kesimden insanın en az bir kere giymesi gereken markadır.

    Giyenler herkes aq işte düğünü olan giyiyo.

    • New Balance : Yeni lastik olarak çevrilen ilk başta herkesin ayağında olup şu sıralar fiyatları çok yükseldiği için pek göremiyom amk bağdat caddesininin arkasında oturup görememem biraz garip ayakkabı güzel ilk çıktığında almıştım hala durur çok rahat son çıkanlara da baktım ama fiyatlarından dolayı almadım biraz daha ucuz olması gerekir o kaliteye göre.

    Giyenler genelde ilk çıktığı modeli giyer ve baya eskidir yeni giyenleri nerede görürseniz görün arkadaş olun ekmeğini yersiniz. Yeni giyenler %90 zengindir ya da 1 ay para biriktirip almıştır.

    • Hummel : Genelde her ayakkabısının dil denilen bağcığın altında kalıp yukarıdan görünen yerinde hangi spor için olduğu yazar ve resimli olarak belirtilir. Ayakkabılar rahat ve şekildir ayrıca uygundur ama herkeste görülmez geçen yıl bi mid modeli aldım skateboard için ve gayet rahat. her spor için ayakkabısı olan bir markadır sanırım bu sezon futbol içinde ürettiler, sokak basketbolu için uygun ayakkabıları var.

    Giyenler sokak sporlarıyla ilgilenenler ve rahat olduğunu düşünenlerdir bağımlıları da vardır ve çok takarlar 50 lira verip boxer alan arkadaşım var sırf bu markayla ilgileniyor.

    • Lumberjack : Bot markasıdır ve güzel botları vardır ama kendi mağazasından alın Flo da olanların tabanı çamaşır ve çabuk erir mağazada aynı fiyatta dır oradan alın. Bu arada Lumberjack Sports adı altında spor ayakkabılar da üretiyorlar ve gayet güzel ama sokak değilde daha çok doğa için tercih edilmeli bende alıcaktım ama biraz yakıyor ayakları.

    Giyenler 20 yaş üstüdür ve genelde botunu giyerler ve orta hallidirler.

    • Supra : Genelde Justin ciler giyerdi ama artık daha çok skateboard ile ilgilenenler ve havalı olmaya çalışanlar giyiyo bende yeni aldım bi tane ve gerçekten çok rahat çakmaları da çok çıkıyor karşıma ama pek güzel değil herkes giyebilir artık Justinle pek anılmıyor biraz pahalı ama bu rahatlığa değiyor.

    Giyenler ya hala Justin den kalan ve paraya kıyamayıp giyen ya da rahatına düşkün olan kişilerdir.

    Lacoste : Tek bilinen modeli converse Chuck Taylor modeline benzeyen modelidir ve her yerde görülür 80 liralık modeli ile 140 liralık modeli arasında hiçbir fark yoktur converse yerine tercih edilebilir ağzı yüzü hemen gibilmez.

    Giyenler ayakkabıdan anlar ve paranın değerini bilir giyen kız görürseniz evlenin ve evin tüm bütçesini ona emanet edin net.

    Caterpilllar : Genelde zengin pic ayakkabısı olarak bilinir ama kimse rahatlığını bilmez 4-5 yıl dayanır sonrada artık sıkılıp atarsınız yine birşey olmaz bende 2 tane var birini bu yıl aldım birini 3 yıl önce hala ikisini de giyiyorum (tabi kışın) çok sağlam zaten marka aslında dünyanın en sağlam iş makinelerinin üreticisi.

    Giyenler ya zengin pictir ya da bottan anlayan birisidir 400 lira verin 5 yıl giyin abi isteyen 10 yıl giysin.

    Greyder : Caterpilllar ile aynı özellıklere sahip ama tabi biraz daha ucuzdur ama cat in modellerine göre biraz daha basit modelleri var ama giyilir babam giyiyordu bu yıl.

    Giyenler idareli ve bottan anlayan insanlardır bunlarla evlenilmez çıkılır.

    Hammer Jack : Bunu anlatmicam starcity alışveriş merkezinin web sayfasından garaj günü tarihine bakın ve o tarihte gidip 2 botu 150 liradan alın normalde bir tanesi 250 lira civarıdır her yıl iki çift alıyorum hoşuma gideni yiyip gitmeyen 200 liraya akrabalarıma satıp yolumu buluyorum.

    Giyenler mağazadan alıyorsa maldır garajdan alıyorsa incicidir bu kadar.

    Edit: Başka entryden devam
    ···
   tümünü göster