/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +31 -10
    Uzadı da uzadı artık. Canıma tak etti. Artık bazı şeyleri açmak gerekli. Size ilk önce bir güzel ağzımı bozucam sonra da neler yapacağınızı kısa ve öz olarak anlatıcam. Şimdiiii gelelim bizim gerizekalıların yaptıklarına. Bir kızı seviyorsunuz tamam. Kız size bakıp kafasını çevirdi veya herhangi bir etkileşim kurdu sizinle direk şıpsevdi gibi aşık oldunuz sizde gerizekalısınız ya . Sonra gider whatsapptan facebooktan sosyal medyadan açılırsınız . Allah'ın gerizekalıları sizi . Olum sizin hiç kafanız basmıyor mu bu kız beni reddeder diye. Şimdi bir kız tarafından olaylara bakalım.
    Sabah uyanıyorsunuz , gece Ahmet adlı bir arkadaşımız (numarası bile ekli değil wpsini görünce tanıdınız) size ne varsa saydırmış , işte seni seviyorum senin aşkınla yanıp tutuşuyorum falan filan diye. Dün gece takıldığınız barda birden çok kişiyle ilişkiye girmiş olduğunuzdan artık bir yerleriniz ağrıyor. Sizde sen ne diyorsun amk diyor ve bu iş asla olmaz gibisinden mesaj yazıyorsunuz. Sonra Ahmet ağlıyor ediyor gözünüzün önünde . Kız grubuna çocuk ağlıyor yaaa benim için gibi şeyler falan filan . Ego kasma diyelim biz ona. Bunlar sizce garip şeyler mi ? Bir kıza böyle yaklaşılmaz dıbına koduklarım şimdi eğer beni dinleyecekseniz dinleyin dinlemeyecekseniz elinizi gibmeye mahkumsunuz hadi eyvallah. Up ve şuku karşısında size yardımcı olurum daha yüksek bir kitleye ulaşmamız için. Asla trend için değil beni bilen bilir trend için birşey yapmadım profile bakarsınız . Gelen suku ve entry sayisina gore editleyeceğim başlığı hadi eyvallah.

    Edit : Resim temsili entariyi okuyun amk

    Özet : Artık bu kızlar tarafından reddedilmeniz canımı sıkıyor size yardımcı olmaya geldim .

    Edit : Tamam size bir kapora vereyim amk.
    Kızlar için erkeğin yakışıklılığı en son plandadır , siz bunları birinci plana çekersiniz kendinize özgüveniniz olmadan.
    ···
   tümünü göster