/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    0
    birazcık heyecanlıyım.

    ilk defa öpüşeceğim için tabii ki. sabah saat 7:00'de evden çıktım. saat 7:45'te merdivenlerdeydim. saat 8:00'de de o geldi.

    kendisini biraz gergin gördüm. ilk defa böyle bir şey yapacağı için de gerilmiş olabilir. daha önce hiç öpüşmemiş bir kız vardı karşımda.

    geldi, yanıma oturdu. kolumu attım omzuna, saçlarındaki şampuan kokusunu içime çektim. önce yanağından sonra dudağının yanından sonra işe dudağından öptüm. karşılık verdi.

    bulutların üzerindeyim o an, gözlerim kapalı. inanılmaz bir mutluluk var içimd-

    yok lan. bu ne dıbına koyim diyerek kızı izliyorum. kız gözlerini kapatmış, biraz önce yazdıklarımı hissediyor. ben ise ne işim var lan burada, insan insanı giber mi sorularıyla kalakaldım. duygusal bir insan olsam da alışmam lazımdı böyle materyalist zevklere. bakış açım materyalist olsa da hislerim duygusalda kalmıştı. ama bundan sonra olmak istediğim kişi materyalist durumlardan zevk almalıydı. ben bu olmalıydım.

    orada 45 dakika kadar öpüştük. öpüşmeyi ben abartmışım aq diyorum kendi kendime. daha önce öpüşmüş arkadaşlarım çok farklı anlatmışlardı olayı.

    bak şimdi böyle dünyanın en zevkli şeyi, bildiğin uçuyosun baba o an, aklına hiçbir şey gelmi-

    gibtir lan. bildiğin yumuşak ıslak bir şeyi öpmek işte. kim kimi koparıyor kendi payının dıbına koyim yani.

    neyse ilk defa meme ve züt elleyişim de o ana tekabül ediyor. zütü güzel diyordum harbi on numara züt var kızda. hala yazarım ara sıra senin züt güzel diye.

    hatta bir kere kızılayda burhan'la yürürken oğlum öndeki kızın züt de çok hoş lan bak dedim ve onun ilk ellediğim züt olan su'ya ait olduğunu farkettiğimde bayağı şaşırmış, bir o kadar da gururlanmıştım.

    aynı günün akşamı da kıza mesaj attım zütünden tanıdım seni diye. sonra şimdi allah için zütün güzel yazdım kıza. niye allah için yazdım hiçbir fikrim yok. çarpılacağım amk.

    kuzenimin düğünü var. kız istemeye başka bir şehire gidilecek. babam da istersen sen kal, ders çalışırsın dedi. ben de gibiş düşünüyorum tabi ama kuzenimin düğününe gitmezsem ayıp olur diye gittim.

    okulun açılmasına az kaldı. ehliyet aldım. her yere arabayla gidiyorum artık. okula da ara sıra arabayla gideceğimi düşünüyorum.

    eliz yine mesaj atıyor. bu dönemde berk, ben, eliz ve eliz'in dershaneden arkadaşı buluşuyoruz. kız stoya beyazı, vampir gibi bir şey. biz sohbet ederken eliz saçma uçuk hayallerinden bahsediyor, kız da bence çok saçma biraz gerçekçi ol falan diye eliz'e gömüyor. sonra biraz kızla sohbet etmeye başladık. eliz araya girmeye çalışıyor. onunla sohbetimizi bir cümlelik tutup tekrar kızla sohbet etmeye devam ediyorum. eliz'le o kızı bir daha bir arada görmedim.

    okulun açıldığı hafta meme fotoğrafı'nı bir kez daha atmadığı için su'dan ayrıldım. istediğim kıvama geliyorum yavaş yavaş.

    bir gün kantinden bizim kata çıkarken alt dönemlerden sınıf kapısının önünde bir kız gördüm.

    aşırı güzel bir kız. böyle minnacık, tam hayallerimi süsleyen bir fizik ve yüze sahip. yanımda berk vardı bu kim la dedim. berk'cim de piyasaya hakimiyetinden olsa gerek kızın instagram nickini söyledi direkt. bu çocuk piyasaya hakimdi de biraz büyümesi lazımdı işte. yoksa yakışıklı çocuk.

    arsenal - galatasaray 4-1 biten maçtan önce instagram'dan kızı takip ettim. salak beni takip ettikten sonra çoook eski bir fotoğrafımı beğendi yanlışlıkla.

    instagram'ında snapchat'i yazıyor, bir ekleyim bakalım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster