/i/Tespit

  1. 101.
    +1
    Eee bilim açısında naptık. Yapılan o betonarme yapılar size ne sağlayacak? iki şehir arasındaki yolu kısalttı da noldu biz ödemeyevek miyiz parasını. Üstelik benle alakası olmayan bi yer yolum düşsede geçmem.
    Her şeyi basit sanıyosunuz. Bu euro2016da tokatlayan takımlar var ya mesela ingiltere. Ağva gibi bir yerinde bile 4-5 tane halı saha varken bizimkiler gelmiş yıkmış sahayı plaj düzenleme çalışması mı neymiş bişeyler inşa ediyolar yine. Başka bir yere de yeni saha yapılacakmış. E bu israf değil de ne şimdi züt kadar sahaydı zaten.
    Başka bi konu ise eğitim senelerdir gibimsonik bir eğitim sistemimiz var kimse gençliğini yaşayamadı düzgün şurda.
    Başka bişey ise Hindistan. Çoğunuzun aklına Hindistan diyince öyle büyük bi devlet gelmez de adamlar bilime önem verdi geçen ay rusya abd gibi ülkelerin (emin değilim sayı hakkında) toplam 20 uyduyu uzaya gönderdi. Biz naptık köprü? Adalet sarayı? En büyükleri ama. Sana hangisi daha fazla fayda sağlar. Azıcık bile iğrenmiyo musunuz şu halimizden. Bi de gelmiş başka kötü dönemlerle şu ankini karşılaştırıyosunuz. Ecevit nerden çıktıysa dıbına koyim sanki ondan bahseden oldu.
    Ulan en kötüsü de yüzlerce verdiğimiz şehit. Şehit ailelerimiz onca zorluk çeksin. Ama devlet suriyelilere vatandaşlık versin sınavsın okuma hakkı versin kendi ülkemizde 2. Sınıf vatandaş olduk. Hala da @1 gibi düşünmeye devam edenlere ise yazık bişey demiyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      @1 gibi düşünenler çe o ma re. Zaten ecevitle kıyaslıcağına obama gibi adamlarla kıyaslasalar ülke bu halde olmaz
      ···
   tümünü göster