/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +221 -28
    Öncellikle TDK'dan kürtlerin kelime anldıbına bakalım(Uygarlaşmamış toplum. Kaba, saba ilkel ve öşekçi).kürt tarihinin neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum(çünkü yok hahahahahaha).Ben kürdüm ve kürtlerde gibişçı bir ırk. Ama hiçbir zaman bu sebepten ötürü at gibip böbürlenmedim(çünkü eşek milli hayvanımızdır).Biz kürt(öşex) halkı olarak eskiden öşekçi olduğumuzu kabul ediyoruz .ya siz?

    1)Avrupa, Kavimler Göçü Yüzünden 200 yıl Durağanlık dönemi yaşadı.Çünkü biz öşek kovalaya kovalaya avrupaya gelmişiz

    Mezopotamyadan'dan göç etmek zorunda kalan bazı kürt kesimi Avrupa'ya geldi(yeni öşex arayışları yüzünden). Girdikleri bütün şehirleri talan eden bu ırk. Avrupa'nın 200 yıl geriye gitmesine sebep olmuştur.

    2)kürtler Savaşların Sonunda Vahşice Yağmalar Yapmıştır(gibtiğimiz öşexleri keseriz)

    Öşek üstünde savaştıkları zamanından tut Öşekistan'ın fethinde bile şehire zarar verecek yağmalar yapılmıştır. apo askerlerine 3 gün öşekistan'ı yağmalama hediyesi verdiğinde öşekistan'ın tarihi dokusu bozulmuş ve savaş sırasında ki zayiatın fazlası görülmüştür(Çünkü öşek bulamayınca çıldırmışlar).

    3)kürt Tarihinin Büyük Bir Bölümünde Mimari Gelişmiştir.

    Bu bile barbar bir ırk olduğunun en büyük kanıtıdır. kürtler gibtikleri öşekleri duvarlara çizmiş ve günümüze kadar bütün öşek türleri gelmiştir.

    edit: içim el vermedi.bu entry türklere karşı açılan entrynin paradosidir bir ağız yamışlama tarzı çocukça bir şeydir
    ···
   tümünü göster