/i/Tespit

  1. 1.
    +108 -38
    Hâla bu haysiyetsiz köpeği savunanlar var ya işte onları anlamıyorum. Vatanını satan bu itin koyunları ortalıkta beyler. Ve size çok acı bir gerçek söyleyeyim ki bu koyunlar evinde yeni koyunları yani evlatlarını yetiştiriyor. Babaları nasıl sorgulamamışsa evlatlarıda sorgulamıyor ve bu sayede paralel devletin yeni temellerini atıyorlar. Şimdi onlar pusuya geçti diyebilirim. Şuan sessizce duracak ve son mezunların yani yeni paralelcilerin üniversitelere yerleşmelerini bekleyecekler. bu bekleyiş en geç 10 senede sonuç alacak. Yüzlerce paralelci tekrar iyi konumlara gelmiş olacak. Ve oldukları yerde hazır bekleyecekler. Yeni bir ayaklanmayı bekleyecekler.
    Bu işin çözümü nasıl olur bilmem ama birşeyler yapılmalı.

    Edit: beş yıl öncede fetöcü değildim şimdide değilim beyler. Hala savunan mı var diyen olmuş var kardeşim eskiden fetönün iti olanlar hala onun eteklerini yalıyor.

    Edit2: savunanları çügü sayısından tespit edebilirsiniz beyler

    Edit3: delillerin uydurma olabileceğini iddia eden arkadaş var. Beyler göz var nizam var binlerce tutuklunun her birisinin FETÖ ile bağlantısı ispatlandı ve itiraflar var, yapmayın.

    Edit4: eğer bunu okuduysan adamsın ve bana mesaj at. şu an yapabildiğim tek şey bu entryi editleyebilmek. çünkü milleti daşşağa alırken çaylak yedim. çaylak yemeyin beyler. benim bu gece açılıyor tarih"29.08.2016"
    ···
   tümünü göster