/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +242 -10
    Beyler olay birazönce gerçekleşti. Bugün amcam yanıma geldi oturuyoruz dükkanda. Televizyonda trt spor açıktı. Geçen senenin maçı olan Fenerbahçe Molde maçını veriyolardı. Kısaltmalarda da FB MOL yazıyodu. Amcam "Ana olum fenerin maçı var diyolardı molaco mu neymiş bu maç mı la o" dedi. içimden düşündüm monaco değilmiydi la falan diye sonra kafama amcamı işletmek geldi. "He amca o" dedim. izleyek la falan yaptı bu. Futboldan da pek anlamaz ama izler. O sıralarda diego nani falan diyor spiker. Ben bıyık altından kıs kıs güldüm. Allahtan bilmiyomuş transfer olduklarını.

    Sonra hemen maçkolikten maçın gollerinin dakikalarına baktım. 68'Fernandao yazıyordu.

    Amca 67-68. dakikalarda gol olmazsa sana 100tl vereyim ama gol olursa sen bana ver hatta golü de fernandao atıcak dedim.

    "He dıbınakodum o adam daha zütünü kaldırmıyo amcık beyinlisi golmü atıcak" dedi. Görürsün diye cevap verdim. Dakika 67 oldu amcam parayı hazırla falan dedi tam o sıralarda fernandao kafayı bi koydu ben hağahauhağha diye gülmeye başladım. Amcam nasıl sövüyor fernandaoya görmeniz lazım.Ben böyle güzel söven adam görmedim. Amcam çıkardı parayı verdi. işim var dedi çıktı dükkandan. Çıktıktan sonra telefondan dramatik müziğimi açtım çay sigara eşliğinde de müziği keyifle dinledim. Akşam inşallah maçı televizyonda falan görmez gibe gibe geri alır parayı.

    edit: Beyler trende girmişiz sağolun. Buarada az önce amcam aradı anamdan girip babamdan çıktı amk sonra yüzüme kapattı. Yarın dayak yiyecem galiba.
    ···
   tümünü göster