/i/Tespit

  1. 1.
    +15 -5
    Edit:PRiM DiYEN OLMUŞ ULAN BUNDAN NEYiN PRiMiNJ YAPACAM

    Valla lan olum erkeksiniz siz bakın bunun cinsiyetçilikle alakası yok sözlükteki çoğu kesimin kilolu kendini tipsiz sayan bir yağ çuvalı gibi gördüklerini biliyorum 2 yıl önceye kadar ben de öyleydim çünkü.
    O yüzden kızları hep kendimden üstte gördüm onları ulaşılamaz varlıklar olarak tanımladım bi ONLAR vardı bi de ben. Bu kadar küçümsüyordum kendimi sonra annemin ısrarıyla onun gittiği spor salonuna yazıldım ilk başta sadece kas çalıştım 110 kiloydum ama farkettim ki sadece kas çalışmayla bir şey olmuyor başladım ağır ama etkili haraketlere bi de nurten diye bir hoca vardı Allah ondan razı olsun o olmasa bu kadar çok kilo veremezdim.ilk yıl 110 dan 85 e düştüm sonra da kendimi basketbola verdim. iki yıl böle geldi geçti artık kendine güvenen kendine göre cesareti olan bir birey oldum iyisiyle demiyecem kötüsüyle bir sevgilim oldu terketti gitti huur evladı ama sorun değil neden biliyor musunuz o benden üstün bir varlık değil. Ben bunca zaman bu ve daha nice başarılar yaşamışim o ise durduğu yerde sadece erkeklerin duygularıyla oynamış elbet bulacam kendime göre bir kadın ve benim kadınım olacak belki de bulamam ama hayatı tek başına yaşayıp geride onca başarı bırakmış nice insan var ben de onlardan biri olurum şimdi kısa kesmek ve özetlemek gerekirse

    1-Kızlar sizden üstün varlıklar değildir çoğu batı etkisinde kalmış kendilerini bir şey sanan ve egoist insanlardan biridir. Elbette aralarında iyileri vardır ama zor bulunur. Bulduğunuz an bırakmayın o da sizi severse o da sizi bırakmayacaktır.

    2- bir spor salonuna ya da bir spor dalına başlayın saatlerinizi burada boş işlerde harcamayın.

    3- biliyorum her ne kadar yaşı büyük abilerim sözlükte olsa da liseli kardeşlerimde var lafım onlara zaman buldukça ders çalış8n ve tekrar yapın kendizi zorlamayın bunun için sizler pırlanta gibi çocuklarsınız kendinizi zorladan sadece yapmanız gerekenleri yaparak istediğiniz yerlere ulaşabilirsiniz.

    4- daha demi dediğim gibi sizler pırlanta gibi çocuklarsınız kendinizi sigaradır içkidir uyuşturucudur bu tür saçmalıklara vermeyin sakın!!

    5-dik durun her zaman haksızın değil hakkın yanında olun!

    Edit: modlar bunu bi trende koysa varya kesin patlama yapar lütfen bi el atında daha çok panpamız okuyabilsin belki birinin hayatını değistirip doğru yola ulaşmasına vesile oluruz.

    özet: herkes insan amunimun kızlar sizden üstün değil siz adam gibi kendinize bakmayı bilmiyonuz.

    Edit2: primci diyen arkadaş bundan neyin pirimini yapıyor olabilirim lan sadece kızların sizden üstün olmadığını söylüyorum.
    ···
   tümünü göster