/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 801.
    +43 -5
    D: Neden dedi gözlerini açıp
    B: Kıskandım dıbına koyim oldu mu
    D:...
    Utandı beyler cama doğru dönüp güldü.
    D: Şey aslında bende seni kıskandım
    D: Ya özür dilerim lütfen darılmayalım dayanamam dedi. Sesimi çıkarmadım az ben trip atiyim dıbınak koyim. Yolda giderken bir pastane nin önünde durdum gidip profiterol aldım 2 kilo. En sevdiği tatlıydı beyler. " Neden gittin " dedi. Yine cevap vermedim . Yolda gidene kadar konuşmadım eve gidince tatlıyı masaya koydum . Ve yukarı çıkıp uyudum. Tatlının üzerine malca bir not yazmıştım " Hep sen mi trip aticaksin " diye. Uyandığımda beyler Sabah olmuştu baya uyumuştum. Dönüp baktığımda Damla yanımdaydi, yanımda uyumuştu ve yine o mükkemmel kokusu ben benden aldı. Öptüm saçlarından aşağı indim bişeyler atıştırdim. Karı gibi trip atıyorum ama olsun. Gerekliydi.
    D : Günaydın
    B:...
    D : Demek cevap yok
    B:...
    D: iyi bende kendi kendime konsur hemde senin başının etini yerim
    Demesiyle bir konuşmaya başladı beyler . Abovvvv yani dedikosunu yapmadığı arkadaşı kalmadi ve öyle hızlı konuşuyordu ki resmen taramalı tüfek gibiydi. Susturdum " Tamam be " diyerek. Geldi sarıldı . "Havuza girelim mi" dedi. " Olur " dedim beyler. 1 saat kadar yüzdükten sonra havuzda soyundu beyler havuzun içinde başladık , sonra çimlerde sonra içeride beyler 5 post gitmiştir rahat . Hatta Damla otururken zorlandı 1-2 gün beyler. Ama hala aramızda bişey yoktu artık teklif etmeliydim. Leyla ya dair içimde bişey kalmamıştı .
    ···
    1. 1.
      +6
      sonunu biraz salladın sanki
      ···
    2. 2.
      +12
      Sonuna sıctın kanka romantik hikayeydi kiz otururken 1-2 gun zorlandi ne demek amk hasmetliyi ovcen diye kizi gibtin attin
      ···
    3. 3.
      0
      Az hizli yaz panpa
      ···
    4. 4.
      0
      Kızı gibiyo teklif edecem diyo neyi ediyon amk yaptın yapacağını
      ···
    5. 5.
      +1
      Yok kardeşim cidden artık aklımda Damla dan başkası yoktu
      ···
    6. 6.
      0
      Rezerve
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster