/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 851.
    +37
    Kafam da derin düşüncelerle uykuya daldım beyler. Ne yapmalıyım Leyla dan böyle birşey beklemezdim meğersem neymiş bu böyle . Ertesi sabah kalktım beyler . Damla da kalktı . Kahvaltı yaptık ben hazırdım Damla nin hazırlanmasını bekledim. Tek kelime etmiyorduk birbirmize istiyorduk birbirmizi ama bir o kadar uzak kalmıştık birbirimize. Okula geldik beyler. Bir şekilde hamile olup olmadığını öğrenmemiz lazım dı. idrardan mümkündü bu bunun için plan yapmalıydık . Yada testi uygululamaliydik veya kan almalıydık. Aklımda binlerce soru geldik okula. Damla hiç pas vermeden arabadan inip okula yürümeye başladı. Onunda aklında birsürü soru vardı normal olarak. Ben onun içine bırakmadığımdan onun için sıkıntısı yoktu ama beni istiyordu zaten. Tek düşündüğü gayri meşru bir çocuğum olduğunu düşünüyordu ve bu onu rahatsız ediyordu . Okul bitti eve döndükçe odalarımıza çekildik ben ise hala düşünüyordum ne yapabilirm diye. Sonuçta iftira atılmıştı ve Leyla bunu yaptiysa tüm okula da yayar diye düşünüyordum. Elimi canı tutmaliydim.
    ···
    1. 1.
      +5
      kardeşmi k.b da hikayenin dıbına koydun bu kdar bozamazsın yani son 2 partı oku ne kadar sacma geldigini sende anlarsın damla leylanın hamile oldugunu düşünüyor vesende birlikte oluyor defalarca ve leyla ile hiç ilişkiye girmedin ve bundan bile emin degilsin sıctın batırdın panpa ne diyim ne güzel hikayenin agzına ettin 2 partı sil fazla kişi görmeden bida yaz
      ···
    2. 2.
      -5
      Bak kardeşim kız seviyor ki ilişkiye giriyor güveniyor. Temkinli davranıyor içine biraktiriyor ama seviyor adamı. Mantik yürütsen biraz saçma olandigini anliycaksin.
      ···
   tümünü göster