/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -1
    Gün 1

    Part 2

    Bu işlere bulaşmamak için istanbuldan gidecektim ama spikerin istanbulu karantina altına aldığını duyunca bu 2. kez bana koymuştu.

    Mantıklı düşünemiyordum,yav zombieler filmde olur bu ne saçma şey derken kafamı toplayıp depo olarak erzak almam gerektiği aklıma geldi. Hemen arabamla dışarı çıktım ama fazla ilerleyemeden yoğun trafikle karşılaştım bende arabasız koşarak en yakın markete gittim ama market çoktan yağmalanmıştı.Tek tek akşama kadar birçok sokak gezdim en sonunda yağmalanmamış bir bakkal bulunca direk aldım herşeyi poşetlere doldurup eve doğru yürüyordum.

    Hava baya bir kararmıştı ve etrafta hırıltılar duyuyordum. Sanki birileri beni izliyordu. Evin kapısına kadar geldim arkamda ayak sesleri duymamla tabancamı belimden alıp arkamı döndüm ama gelen lise arkadaşım Serkandı.

    S=Serkan tabiki aq
    B=Ben

    B: Serkan niye koşuyorsun,iyi misin lan?

    S: Gir lan gir içeri gir geliyorlar!

    Anahtarı çıkarıp Serkana verdim, o kapıyı açarken bende tabancamı ayak seslerine doğru doğrulttum ama karanlıktan birşey görünmüyordu. Hırıltılar git gide artıyor ve ayak sesleride fazlalaşıyorken Serkan kapıyı açtı ve hemen kendimizi içeri atıp kilitledik kapıyı.
    Biz içeri girdikten 5 saniye sonra kapıya vurma sesleri geldi, anlaşılan baya bir abanıyordu. Tabancamı çıkarıp kapı arkasından 2 kurşun sıkınca sesler kesildi. Serkana doğru döndüğümde gözü kapalı baygın yerde yatıyordu.
    ···
    1. 1.
      0
      Zombie ne amk türkçe konuş aylak o
      ···
   tümünü göster