/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +17 -1
    Ağustos 1969 - ABD Woodstock konseri

    Bütün hayatı savaş alanlarında geçen Wills ölümün geldiğini hissediyordu. Bir taraftan bu içinde bulunduğu kalabalığa ayak uydurmaya çalışırken bir taraftan da bir taraftan da geçmişiyle yüzleşiyordu. Beyninin içinde müziğin o tarifsiz güzelliği ile mermi sesleri adeta birbirine girmişti. Acaba burada kendisi gibi savaşa karşı olan insanlar onun zamanında nerelerde amerikanın gizli çıkarları için savaştığını bilseler durum ne olurdu.

    Aslında kendisi bile bilmiyordu bu çıkarları. Ama artık pekte bir önemi yok gibiydi. Zamanı azdı ve o kardeşinin yanına gidecekti. Gidecekti ama onunla neler konuşacaktı. Vietnam da yada Kongo da ve daha pek çok ülke de ne için bulunmuştu artık kendisi de bir anlam veremiyordu.

    Kendini müziğin ritmine verdi tekrar. Daha bir kaç yıl önce sağlam bir vücuda sahipken bugün neredeyse 70 yaşında biri gibi ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Bütün bunları düşünürken yığıldı yere. Çevresinde ki kalabalık hiçbirşeyin farkında bile değildi. Adeta herkes kendinden geçmişti zaten.

    Gözlerini zar zor açtığında başında ki doktor ve hemşireleri adeta duyamıyordu. Böyle mi olacaktı sonum diye düşünerek son kez gözlerini kapattı.
    ···
   tümünü göster