/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +22
    Bu dıbına kodumun andavalı tam 4 gündür sıçmıyormuş, artık ne hayal etti bilmiyorum bekletirsem ağzımdan çıkarırım diye mi düşündü ne yaptıysa. Neyse biz bununla gezdik sonra hayvan gibi de yedik içtik. Gezerken alışveriş merkezinin önünden geçiyoruz bu ille tutturdu içeri girelim diye. Ben başta bi anlam veremiyorum tabiki bu ısrarcı tavırlarına ama en sonunda ikna oldum neyse ben de terasta 2 sigar tüttürürüm dedim girdik içeri. Biz içeri girer girmez bu dıbına koduğum yeni açılmış uzun başlık görüp hemen altına rez yazan önüncü hevesiyle titreye titreye direk tuvalete yöneldi. Nereye gidiyosun diye sordum "kanka sen al şu parayı bana bi su al, terasa çık ben gelecem." deyip tuvalete doğru koştu. Neyse dedim çok da takmadım (tabi o zaman 4 gündür sıçmadığını falan bilmiyorum).

    Neyse beyler ayrıntılara fazla takıldım kusura bakmayın olayın heyecanını üzerimden yeni yeni atıyorum.

    Ben çıktım terasa içeceğimi aldım sigarımı yaktım köşede sigara içen kızları kesiyorum çaktırmadan bu arada 3 tane de Türk turist var ama çaktırmıyorum Türk olduğumu amk abazalarına etraftaki karıya kıza salyalarını şelale etmiş yavşaklar.

    Gelelim asıl olayların patlak verdiği bölüme beyler. Benim telefon birden seri bir şekilde titremeye başladı, ben de tabi ne oluyor lan deyip sarıldım hemen telefona ve ev arkadaşım olacak değişiğin mesajları gördüm.
    Mesajlar şu sekilde:
    -kanka koş tuvalete gel.
    -gel amk zütüm yırtıldı.
    -gelsene oç zütüm yırtıldı ciddiyim amk gel!!!
    -amk çocuğu bak şu telefona lütfen amk yalvarırım amk

    Ben tabi bi tak anlamadım ve bi heyecanla koşa koşa tuvalete gittim bir yandan da onu arıyorum telefondan hangi kabindesin diye. Sonra bu bağırmaya başladı "sondaki kabindeyim gel çabuk" diye bağırıyor. Kapıyı açıp gördüğüm manzara gözümün önünden gitmiyor beyler... Bu dıbına koyduğum her tarafa kanlı takunu bulaştırmış yerde oturmuş titreye titreye ağlıyor, tiz de bir sesi vardır gırtlağına soktuğumunun o sesiyle bağırıyor "zütüm yırtıldııııı" diye kıvırcık saçlarına attırıp gözlüğünü zütüne soktuğum. Aklıma direk one man one jar geldi o an beyler aynen öyle bir durumdu. Tuvalete toplanan kalabalığı uzaklaştırıp bunu yerden kaldırdım ve kolundan tuttuğum gibi çıktık ama bu kepçe kulaklarına soktuğumun bodurunun paçadan taklar damlıyor, herkes bize bakıyor bir de bağırıyor zütüm yırtıldıııı diye. Allahtan insanlar bunun dediğini anlamıyorlar ama çoğu arada paçadan sıvışan takları farkediyor, çocuklar bunun paçaları annelerine babalarına gösteriyorlar düşünün amk.
    Neyse ben bunu çıkışa yakın taraftaki tuvaletlere sokup marketten çocuk bezi aldım. Zaten bu tipine soktuğum 1.55 boyunda, kıvırcık saçlı, kepçe kulaklı, gözlüklü, göbekli mario gibi bi tip. Bezi alıp kasaya giderken telefondan taksi çağırdım, tuvalete gidip bunun zütü raharet musluğuyla yıkayıp güzelce bezledik. Bi pudralamadığım kaldı bini. Taksi gelince de atlayıp direk eve gittik, küveti ılık suyla doldurup oturttum tipine soktuğumu. Şimdi de kanepede uzanmış mobilden bu başlığa yazıyorum. Ev arkadaşım olacak hayvan da hala banyoda küvetin içinde(nokta)
    ···
   tümünü göster