/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20
    Azgınlığın verdiği o cesaretle otuzbirimi icra etmeye hazırlandım. Şortum önden boydan boya cırtcırtlı üst kısmı da ipli gibimsonik bi modeldi o yüzden işim kolay olacaktı. Yüzüm havuza atladıkları platforma dönük şekilde dalgayı elime aldım.

    Kız karşıya yüzmeden önce malzemeyi hafızaya kaydetmek için son kez o amcığı uzun uzun izledim. Harika bişeydi. Yanda çırpınan kızı, solumda yüzen yaşlı dayıyı, kulvarın diğer ucundaki annemi ve havuzu gözetleyen eğitmenleri giblemeden tokatlamaya başladım.

    Nasıl çektiğimi de anlatmiyim amk. Sadece suda çekmek baya zor oluyor onu belirtebilirim. Çok uğraştım amk gibim yara oldu bildiğin. işi halledip şortu kapadıktan sonra annemin bana doğru yüzmeye başladığını gördüm. Onun görmediğinden emindim ama başka birinin görüp görmediğini kestiremiyordum gibimde de değildi zaten.

    Tam o sırada hesap etmediğim bişey oldu. Az önceki eserlerim parça parça suyun üzerinde yüzüyodu amk. Elle ayıklamaya çalışıyorum o da olmuyo. Suyu sağa sola dağıtarak bişey çaktırmadık çok şükür.

    Havuzdan çıkıp duşa girdiğimde şorta yapıştığını gördüğüm pislikleri de temizledikten sonra yakalanmadan çektiğim otuzbirin zevki ve güzelim amcığın hatrına bi otuzbir daha yapıştırıp keyifle evime döndüm.

    Bu da böyle sokuk anılarımdan biridir.
    ···
   tümünü göster