/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -3
    Lise 3'te aylardan ocak sabahın köründe ders işliyoruz. Dışarıda 20 cm kar var. Bana gelicek olursak zeki kimseye zararı olmayan herkesin sevdiği biriyim herneyse havaların soğukluğundan dolayı herkesin okul üniformasının üstünde hırka süeter vs var. bende de normal resimdeki gibi lacivert mavi karşımı bi hırka var şerefsiz hocamız böyle bi hava da bile millete kızıyor üstünüzdekini çıkarın sadece okul üniformasıyla durucaksınız diye işte sınıftakiler de hocam hava soğuk vs diyince ortalık kızıştı hocayla tartışmaya başladılar hoca bağırmaya başladı felan sustu bi ara sonra tekrar başladı bu sefer hoca kinle nefretle milletle alay etmeye çalışıyor aklınca yok üstünde hırka değil örtü var felan o sırada hocayla göz göze geldik beyler sizde yaşamışsınızdır hoca sınıfa kızdığında bi gülme tutar sınıfı bana da o an bi gülme geldi hocanın gözünün içine bakarak kahkaha atıyorum resmen hoca daha çok sinirlendi ve aramızda şu diyalog geçti :
    - kalk lan ayağa !
    - efendim hocam ?
    - niye gülüyosun lan !
    - komik geldi bi an hocam kusura bakmayın
    - komik he hahahaha ne kadar da komik ...
    - ...
    - bu arada üstündeki hırkanın aynısı kız kardeşimde de var kızlar giyiyor bunu.
    Beyler o zaman beynimde şimşekler çaktı uçağın tribülansa girdiği gibi hocayı öfke krizine girdiricek sözcükleri ağzımdan dökmeye başladım.
    - hocam zaten hırka kız kardeşinizin.
    beyler sınıftaki kızlar heyecanla twerk yapmaya başladı arka gruplar sigara yakıp birbirlerinin zütünde söndürdüler hoca kalp krizi geçirdi (yaşıyor) okul bekçisi kafasına sıktı biyolojiciler ayarın dozunu hesaplarken yüksek basınçtan telef oldular devlet şeref nişanı kargoyla evime gönderildi ..

    bir sonraki gün müdüre savunmamı verdim ama bişey olmadı.
    Evet buda böyle bir anımdır beyler.
    Edit: çalıntı diyen çalıntıdır .
    ···
   tümünü göster