/i/Tespit

  1. 76.
    +2
    gençler size güzel bi tavsiye vereyim: aramızda müslüman arkadaşlarımız varsa onlar için söylüyorum, içtenlikle namaz kılın. Güzelce abdest alıp kimsenin zoru baskısı olmadan namaz kılın.

    Biliyorum belki etrafınızda size namaz kılmanızı sürekli söyleyen insanlar var ve sinir olup içtenlikle kılamıyorsunuz namaz. O zaman bu kişilerden bi hafta uzaklaşıp kendinizi dinleyin ve namaz kılmaya başlarsanız da kimseye haber vermeyin.

    Başlığı açan kardeşimizin muzdarip olduğu şey zaten dinimizce haram ve imanlı kişi haramdan daha kolay uzak durur. imanımızı güçlendirmek için de ibadet şart. Namaz imanı güçlendirir.

    Şunu da unutmayın, evliya adama bile başta namaz kılmak zor gelir ilk hafta ikinci hafta belki zorla kılacaksınız ama devamında zorlanmadan alışkanlık haline getireceksiniz. içimde gelmiyor diyerek ertelemeyin bunun sorusu cennet e girmek istiyor muyum değil, ben müslüman mıyım? Eğer müslümansan başla güzel kardeşim.

    Kendinden edit: Hiçbir cemaat e bağlı değilim tarikata bağlı değilim. Bunları bana sevap gelsin diye değil sizi önemsediğim için yapıyorum. Benim hepinizden çok sevaba ihtiyacım olabilir kimse bilemez ama isteğimiz her zaman iyilik ve Allah rızası olsun

    Cennet cennet dedikleri
    Birkaç köşkle birkaç huri
    isteyene ver anları
    Bana seni gerek seni
    ···
    1. 1.
      0
      Adamsın!
      ···
   tümünü göster