/i/Tespit

  1. 1.
    +64 -56
    Hep Türklerin fiziksel olarak çok güçlü olduğuna inanılır, aslında sokağa çıksanız 1 tane bile iri yarı adama rastlayamazsınız, hepsi kürdan gibi kollara sahip insanlar amk, gençler desen zaten tinerci olmuş hepsi.

    Ruslar sadece ülke olarak değil, fiziksel olarak da bizden güçlüler, hep ağır işlerde çalışıyorlar, spora meraklılar, hayvan gibiler.

    Zaten olimpiyatlardaki başarılara bakarsak bunu görebiliyoruz, hep en iyi halterciler, güreşçiler, Powerlifterlar onlardan çıkıyor.

    Mesela gelmiş geçmiş en iyi MMA dövüşçüsü Fedor Emelianenko Rus, şu an dünyanın en ağır Bench Press basan adamı Kirill Sarychev Rus, dünya bilek güreşi şampiyonu Denis Cyplenkov Rus, Gelmiş geçmiş en iyi güreşçi Alexander Karelin Rus, dünyanın en iyi haltercisi Dmitry Klokov Rus.

    Bu liste daha uzar gider.

    Resimde gördüğünüz adam Denis Cyplenkov, dünya bilek güreşi şampiyonu, adam parmakları ile ceviz kırıyor amk.

    https://www.youtube.com/watch?v=2NXzFq3pGLY

    Ayrıca şu videoda görmüş olduğunuz adam Ruslar'ın neden güçlü olduğundan bahsediyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=FmPx1ml81WQ

    Not: Bazıları "Sadece 2-3 tane kaslı adam koymuşsun ne var yani" diyorlar, hayatınızda olimpiyat veya spor dünyasını takip etmediğiniz çok belli, takip etseydiniz aslında bizden çıkan sporcuların 50 katının onlardan çıktığını görürdünüz, ben spora aşırı meraklı bir insanımdır, halterden tut, Powerlifting yarışmalarından tut, güreşten tut, MMA'den tut aklınıza gelebilecek diğer bütün spor dallarını sabah akşam araştırırım, kimin iyi olduğunu kimin kötü olduğunu çok iyi bilirim, adamlar Sovyetleri bırak şu anki hali ile bile ABD'yi güç sporlarında solluyorlar, siz kalkmış Türkiye diyorsunuz, onlardan çıkan sporcuların binde biri bizden çıkmıyor amk.
    ···
   tümünü göster