/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    -Ben bir ateistim ve çevreme iyi davranıyorum ancak bunun sebebi allah korkusu değil, sadece kendime ve çevreme daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak

    -Hayali bir ahiretin olduğuna inanacağıma kendimi hayatın gerçeklerine adadım ve yaşadığım tek hayatın bu olduğunu kabullendim.Ve tek hayatım olduğunu kabullendiğim için de bunun kıymetini biliyorum ve hayatımı doya doya yaşıyorum.

    -Evren'in yani dolayısıyla bu kadar varlığın başta nasıl oluştuğunu henüz bilmiyoruz. Ancak bunu bilmememiz tanrının varlığına bir kanıt değildir. Çünkü geçmişte de şimşeklerin depremlerin vs tanrılar tarafından yapıldığını zannediyorduk ancak bugün hepsini açıklayabiliyoruz. Tıpkı gelecekte yaradılışı da açıklamaya yetecek teknolojiye sahip olacağımız gibi.

    -Bu madde için de yukardaki yazdıklarımın aynısı geçerli. HENÜZ BiLMiYORUZ. Ancak bu durumu bilmememiz bizden üstün bir gücün varlığına asla SOMUT BiR KANIT DEĞiLDiR.

    -O Ateist arkadaşının dediğinden bütün ateistleri yargılaman yanlış olmuş. Ben şahsen senin o arkadaşına katılmıyorum. Tarihe ve günümüze bakarsan yaptığı kötülüklerin yanına kaldığı pek çok insan bulabilirsin
    ···
   tümünü göster