/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    2011 konya olayı

    2,3 sene önce yaşadığım olayları sizinle paylaşıp tecrübelerimi aktarıyordum. Anlatma sebebim benim yaşadığım yıllarda internette Türkçe kaynak olmadığı ve bu yüzden bilgi edinmekte zorlandığımdı. Fakat bu anlatacağım olay sadece gördüklerimi bir başkasına anlatamamanın verdiği huzursuzluk.
    Olayı ister inanmayıp kurgu gibi okuyun ister gerçek gibi..
    +! Olayı yaşayan (ANA) şahıslardan gerekli izin alınmıştır.
    +!Bazı kurumların isimleri ve kurum çalışanları resmiyetten dolayı değiştirelecek veya anlatılmayacaktır.
    +! Konya’da 2011 yılında yaşanan faili meçhul bir cinayet dosyasının tekrar açılması ile gün yüzüne çıkan paranormal olayı sizlerle paylaşacağım.
    Başlıyoruz..
    2015’in mart ayında çalışanı olduğum bir su firmasında bölge pazarlama müdürlüğüne atandım. Daha önceki görevim sadece yeni bulunan kaynağa kurulacak fabrika’da gelir-gider işlerine bakıp parasal durumu kontrol etmekti. Muhasebeci gibi düşünün..
    Bir işçinin ciddi bir rahatsızlığı yüzünden Erzurum’a gitmek zorunda kaldık. Çalışanımızın ihtiyaçlarını ve ziyaretlerini yaptıktan sonra kısa bir Erzurum turu atmak istedik. Yanımda genç bir mühendis arkadaşım ile taşhan denilen bir mekana gidip oltu taşı bir tesbih alalım , hediyelik bir şeylerde alıp geri Ankara’ya döneriz düşüncesindeydim. Neyse beyler biz alacağımızı aldık civardaki bir çay ocağında oturup demlenirken saat öğleden sonra 2 gibi telefon geldi şirketteki sekreter ayşe hanım arıyor.. Açtım
    “Papi bey , 2 polis memuru arkadaş geldi sizinle en kısa zamanda görüşmek istiyorlarmış..” dedi..
    Bende rica ettim önemli bir şeyse vasıta mı değiştireyim uçakla geleyim dedim.. Telefonu mu memur arkadaşa vermesini beni aramasını rica ettim..
    Aradan 1 dk geçmedi Telefonum tekrar çaldı..
    ···
   tümünü göster