/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    2014 yazında failimeçhul dosyaların tekrar açılması için bir emir gelmiş bu yüzden delilleri yetersiz ve önemli kişilerden alt sıralara kadar dosyaları ekiplere verip çözmelerini istiyorlar. Emin beyde 2011’de konyanın bir köyünde 1 erkek cesedinin dosyasını inceliyormuş. 4 kişilik bir ekiple fakat diğer 2 kişi bu konuda görevli değil sadece yardımcı unsurlar..
    Bende meraktan peki bunun benimle ne ilgilisi var dedim. Ercan beyde ölen erkek cesedinin adli tıp raporunda ölüm sebebine intihar yazıldığı fakat olay yerinde bulunan deliller, köy halkından çelişkili ifadeler bunun bir intihardan çok azmettirme ya da dışarıdan bir şeyin ölüme yol açtığı yönünde olduğunu bunun için intihar yazılamadığı ve dosyanın kapatılamadığını söyledi.
    Ben bu lafı dedikten sonra Arif abiyle bağlantı kurup bu olayın bizi gene ya.rraklara getireceğini anladım. Zaten ilk arif abiyle konuştuğumda anlamıştım amk. Bizi ankaraya bir araya getirecek tek şey var o da paranormal aktivite :d (kusurabakmayın beyler artık bu gibko işlerden bunaldığımdan soyutlandığımdan ciddiyetimi kaybediyorum)
    ···
   tümünü göster