/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    O’da ufaktan konuşmalara başladı. Sinirli halimi sezmiş olmalıki gerekli tesbihatı etmiş. Belli etmeden ufaktan gülüp 17 yaşında sakalın hafif çıkarkende seni aynı seviyordum 27 yaşında da dedi. Beraber her işi hallettik biz Allah rızası için bu işi yapıyoruz ama artık rıza bir kine , bir sinire büründü. 20 yıllık vergi müdürlüğünde çalışan memurun iş ahlakı , mevzuata bakışı ne ise bizdeki iş artık böyle oldu papi .. Sen gene kendin bilirsin gel demem ama gelme de diyemem diyince zaten boşa çabaladığımın bilince geri vitese başladım.
    Arif abi de 1 haftalık rapor almış ,okul müdürü ile hastanede bir doktor sağolsun eski dostlarımız ne işle meşgul olduğumuzu bilirler..
    1 hafta buradayım olmadı fikrimizi söyleriz bu işin biraz farkı var dedi. Yalan yok beyler büyü olayı için gidip , musallat olayı için gidip çok boş döndüğümüz oldu.
    Zaten musallat olayı fimlerdeki gibi ağaca çıkma,yok tavana yapışma gibi işler değil..
    Boş dönme dediğimde kadın sokakta kara kedi görüyor eve giriyor banyo kapısı açık olduğu için balkon kapısı birden kapanıyor kadın da bizi buluyor öyle saçma işler yani. Bu arada amk bizim filmlerle ne bileyim parayla işimiz olmaz sakın ha.. Bu meslek değil arif abi çağırır ben giderim ben çağırırım arif abi gelir. Sadece Allah rızası ve bize yapılanın bedelini ödemek.
    ···
   tümünü göster