/i/Tespit

  1. 1.
    +20 -35
    1-) Fetullah Gülen (FETÖ) :
    - AKP ile içli dışlı iken neredeyse türkiyenin en büyük cemaati iddi . Taki bu olaylar baş gösterinceye kadar içlerinden AKP taraftaraları çıkınca cemmat %86 civarında bir kayıp yaşamıştır. Kendi huur çocukluğunu ortaya koyan bu cemaat in ta ammına koyim . Recep Tayyip ERDOĞANIN bir sözü olan ve bu cemmati açıklayan bu söz.

    iBADET
    TiCARET
    iHANET ; tir. ve cemmati özetlemiş olmuştur .

    CEMAAT LiDERi : FETULAH GÜLEN (kendisinin amk)

    ÖZET : BU CEMAATTEN UZAK DURUN

    2-) SÜLEYMANCILAR
    - Kendilerine bu şekilde hitap edilmesini isteyen bu cemaat feto cemaatinin başka örneğidir. kendilerine hoca diyen aynı saç ve bıyık sitili olan ve egoları tavan yapmış kendilerini bir tak zaenneden bu insanların fetö den hiçbir farkı olmadığı bir gerçektir. Bunu buraya yazıyorum yaklaşık 10 yıl sonra SÜLO terör örgütü diye birşey ortaya çıkacaktır.

    CEMAAT LiDER : SÜLEYMAN HiLMi TUNAHANi

    ÖZET : BU CEMAATE FAZLA YAKLAŞMAYIN

    3-) NURCULAR
    - Kendilerine nurcu diyen bu insanlar çoğunuzun bildiği gibi Risale-i Nur adı verilen yazarı Said Nursi olan bu insanların hepsi vatan için seve seve canının vercek insanlardır . Tamamen zararsız olan bir cemaatir . Kendilerini gördüğünüzde selamlaşıp konuşabilirsiniz . Said nursi peygamberimiz Hz. muhafazid (s.a.v.) ın torunları olan Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin in soyundan gelmektedir .kendisisi atatürk döneminde yaşamıştır

    CEMAAT LiDER : SAiD NURSi

    ÖZET : GÖNUL RAHATLIĞIYLA BU iNSANLARLA SOHBET EDEBiLiRSiNiZ

    NOT : SEN NERDEN BiLiYORSUN DiYENLER iÇiN HEPSiNE GiTTiM VE EN AZ 1 SENE KALIP GÖRDÜM
    ···
   tümünü göster