/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +21 -11
    Öncelikle bir zamanlar sözlükte sık sık rastladığımız "kız tavlama rehberi" tarzı gibimsonik bir yazı olmayacak böyle bir beklentisi olanlar okumasın.

    "Liseye daha yeni geçtiğim dönemde çok yakın olduğum Mehmet diye bir arkadaşım vardı ama çocukla kafamız acayip derecede uyuşuyordu çok yakın arkadaşımdı.Ama gibtiğimin lise sınavı yüzünden başka bir ilde okumak zorunda kaldı , aileside taşındı. ikimizde aşırı derece asosyaldik ve çevremizde olanların farkında değildik ve çok farklı ortamlara gidecektik.

    Liseye başladığımda çok büyük bir boşluğa düştüm. Sınıftaki herkesin kendine dikkat ettiğinin karşı cinsle etkileşiminin farkında değildim. Yataktan kalktığım gibi okula giderdim ve karşı cins kişilerle iletişim kuramıyordum hatta nefret ediyordum bile diyebilirdim (muallak değilim)."

    Amacım hayat hikayemi anlatıp birkaçınıza ilham kaynağı olmak. Değişime kapalı yannan kürek yorum yapacak veya bana güvenmeyecek olanlar okumasın. Amacım popülarite değil , zaten gerçek yaşamım bu konuda yeterince tatmin ediyor. Amacım giblenmek değil gerçekten beni anlayabilecek birkaç kişinin hayatını değiştirmek. Kaybedecek veya kazanacak hiçbir şeyim yok.
    ···
   tümünü göster