/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +51 -2
    Defansta Duran Abiler : Bunlar Topa Koşamadıgından Ben Defanstım Gençken top geçer adam geçmez diyerekten defansı alırlar özetlersek : ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSiN Sözünü duyabilirsiniz.

    Kaleci Tipler : Bunlarda Hep Uçarım Kaçarım Sokarım Tarzı insanlardır Sevin bunları fazla kalmadı bunlardan. Bazen iyi kaleciler cıkıyor allah var.

    Pas vermeyen tip : Bunlar tam bir pekekenttir. size verse gol olacagını bildiği halde pas vermez. Bunları vurun mk biraz azalsın sayıları.

    5 kişiyi geçip bir tak yapamayan tip : bunlarda bir başlar çalımlamaya en son adama kaptırır. Kendiside ne tak yediğini anlamaz 5 dakka sonra kesilir koşmaz. Bunları ürkütün yeter.

    takscu olmayıpta kasap olan tip : bunlar resmen dayak atmak için gelmişlerdir. Tartısırsanız futbol bu karı oyunu değil tarzı lafları işitirsiniz. Ayagınızı gibmeyene kadar rahatlamaz.

    Maçtan önce kendini öven tip : Bunların nesli tükünmez mk.Yok ben galatasarayda oynadım. Barcelona cagırdı gitmedim. Orta sahadan sut attım kalecinin kolu kırıldı. Sallarda Sallarlar cogu bi gib yapamaz.

    Son Anda gelmeyen tip : Bunlara ne kadar sövseniz azdır.Bu muallakler mactan 5 dakka önce arayıp gelmezler. gibin bunları.

    Ailesini Akrabasını Çağıran Tip : Bunlar sanki mk canlı tv yayınlanıyor gibi ailesini taraftar olarak cagırır. Genelde anneleri ogluma vurmayın cocuguma kıymayın gibi şeyler söyler.

    Sevgilisini Çağıran Tip : Bu gibkolar kendini maradona zannedip alır topu hava atayım der futbolla alakası yoktur. Kendi kalesine atar gidip sevinirler cicisler.

    Sürekli uzaktan şut atan tip : Bunların amacı imkansızı başarmaktır.Çoğu maça gelmeden 5 dakika önce yutuptan videolar izler denemeye çalışır.

    Sürekli Pas isteyen tip : Bu tür adamı kanser etmek için var.Siz kaleye vuracakken sürekli topu ister ve sizide pozisyonuda bozar

    Edit
    yakigibli baykus Pampamızdan ;

    Forvette bekleyip Gelmeyen Tip : Bu ülkede yaygın olarak yaşayan tiplerdendir.Çakılı forvetin hakkını verir. Sürekli dıbına Koyim Ya cümlesi agzından düsmez.Top ayagına gelmeden kaptıranları Daha Fazladır

    betonayakkabi panpamızdan;

    Sürekli bir şeyine oynamak isteyen tip : Bu adamın amacı maç değildir bence. Kolasına baklavasına yok dönerine künefesine ister. eğer kabul edilirse aşırı bir mücadale görebilirsiniz. Kaybeden taraf parayı vermeye bilir.

    terbiyesiz patates pampamızdan ;
    Halı sahada barcelona gibi pas yapan tipler : Bunlar sizi hayattan sogutur futbol bilginizi sorgulatır.Pas atmaya tövbe ettirir. Yaşlı varsa takımınızda sinir krizi geçirtir. Genelde dayak yerler.

    evaportion Pampamızdan ;
    kişi eksiği olduğu için çağrılan tip :bazen sağlam oyuncu çıkar çoğunlukla mevkisi defanstır. forvet olanları da görülmüştür. Nesli tükenmek üzeredir.Üzmeyin

    yattabare pampamızdan

    surekli burun vuran tip : bu adamlar yavaş oldukları icin surekli sert vurmaya çalışır son donemlerde neslinde azalma görülmüştür

    kız gorunce maradona olan tip : kesin incicidir ve yaptığı hareketler ile dişisini etkiler
    ···
   tümünü göster