/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +17
    Evet panpalar bir çoğunuz zamanında mount and blade bağımlısı olmussunuzdur. bende sizler gibi bu oyuna yıllarımı vermiş, onlarca kez tekrar tekrar bitirmiş, her karışını memleketim gibi ezberlemiş bi panpanızım. oyunu 4-5 sene oynadım en az ama son 1.5 senedir falan hiç oynayamadım ama herzaman aklımdadır bu efsane oyun. bende bu başlıkla m&b sevdamı ölümsüzleştiriyim istedim.

    Lezalit:Bu karakterle aramdaki bağ kelimelerle anlatılamayak düzeydedir. gerek karizması gerek yetenekleri ve soylu bir savaşcı olması beni cezbeder. tipi kesinlikle sahip olmak istediğim bir tiptir ve oyunda hep aynı bunun gibi yaparım tipimi. grubumda her zaman benden sonraki ilk isimdir. savaş meydanında gözüm hep onu arar.en sevdiğim özelliklerinden biride gruba katıldığında üzerinde +55 lik zırh ve iyi bir kılıcı olmasıdır. grubun talimcisidir ayrıca.

    Matheld:beni cezbeden ilk özelliği tam bir milf olmasıdır. belkide yoldaşlar arasında en soylu olandır. oyun izin verse tüm ordumu bu kadın için savaştırır ve haketteği yerini alması için mücadele ederdim ve sonunda ona evlenme teklifi ederdim.

    Deshavi:şimi bu çingenenin neyini sevdin diye soracaksınız.bu çingenenin tek sevdiğim yeri oyundaki ilk yoldaşım olmasıdır. daha yoldaş nedir bilmezken bununla meyhanede tanıştığımda böyle grubuma falan gelmiş olması ekipmanlarını falan düzenleyebilmem anlamıssınızdır beni ilk görüş ilk heyecan meselesi

    Leydi tamar:nedense bu karıya hep ayrı bi ilgim olmuştur ve 10 oyunumdan 9 unda bunla evlenmişimdir ama hiç çocuğumuz olmadı malesef sıkıntısı var galiba ama neyse biz mutluyduk ziyafet falan düzenlerdik

    Lord charask:sevgili karımın erkek kardeşi yani benim kaynım(bunu anneme sordum akraba bilgim zayıftır) olmasından yani oyundaki tek akrabam olmasından dolayı severim. ayrıca çok karizmatik bir sakalı vardır.

    Kral harlous:çok güzel bir krallığa sahip olması ve yine yaşına göre olan karizmatik duruşuyla diğer krallar arasında bir adım öndedir ve oyundaki saygı duyduğum bir karakterdir.

    Suno leydisi isolla:kral harlousu sevmemle bunu sevmem zıt bir durum olsada sebepsizce seviyom bu karakteride.

    Köle taciri ramun:oyundaki karakterlerden en farklı olanlarından biri olması beni cezbetmiştir. Ama her köle için aynı ücreti vermesi biraz sıkıntı oluyo hiç köylü bir köleyle şövalye köle bir olur mu

    Krallıklarındaki konumlarından ve liderlik becerilerinden dolayı sevdiğim bazı efendiler:gerlad, granwaid, haringoth, tulug, mundlahir(bunlardan birkaç tane daha var ama oyunu uzun süredir oynamadığımdan aklıma bunlar geldi malesef)

    Panpalar sizde sevdiklerinizi yazarsınız.m&b efsanedir ve asla unutulmayacaktır.

    Edit:başlık benle alakalı olduğu için oyunlar altincisine açmadım
    ···
   tümünü göster