/i/Tespit

  1. 1.
    +600 -140
    Kanıtlıyorum beyler.

    Biliyorsunuz ki serkan inci sözlük üyelerinin tüm itirazlarına rağmen üye alımını kapatmadı ve üye alımı halen açık.
    Para kazanmak, reklam almak uğruna daha önce liselileri dolduran serkan, son olarak oybirinci nesli sözlüğe getirerek sözlüğü ortaokul, ilkokul ve anaokullular ile doldurmuştur.

    iddaiamın kanıtı ise başlığa koyduğum fotoğraftır.

    Serkan inci sözlüğe veletleri doldurmuş, ardındanda para kazanmak için bu reklamı almıştır.

    Ulan üniversite lise reklamlarını anlarımda serkan bu nedir yahu? Ortaokul, ilkokul hatta anaokul kayıtları yazıyor arkadaş gelde kafayı yeme??

    Diyebilirsiniz ki bu reklam sözlükteki anne babalar için olabilir.ama size sorarım. orta ve ilk okulları geçtim, anaokulana giden bir çocuk dahi 5 yaşında. anne babası 25 yaşında evlenseler, ilk yıl çocuk yapmasalar, ikinci yıl yapsalar çocuk doğduğunda 27, çocuk 5 yaşına geldiğinde 32 yaşında olurlar. sözlükteki birinci nesillerin bile büyük çoğunluğu o yaşın altındadır eminim ki.

    Şimdi mantıklı düşünün.
    Serkan bu reklamı anne babaların çocuklarını iyi bir okula göndermeleri için mialdı, yoksa sözlüğe yeni doluşan anaokullu, ilk okullu ve orta okullu oybirinciler için mi?
    Karar sizin?

    Son olarak serkana seslenmek istiyorum:"serkan allahını, peygamberini, atatürkü, vatanını ve milletini, ve inci sözlük ve üylerini seviyorsan şu üye alımını artık kapat yada çaylak sırası falan koy. eminim bu yazıyı görmeyeceksin çünkü sözlüğü umursamıyırsun ve girmiyorsun bile.ama olurda görürsen nolur dikkate al bizi serkan. takunu yiyeyim dikkate al artık. bizde burdayız be.utanacağını bilsem senin ve tüm modların suratına tükürmek isterdim ama, ondanda anlamzsınız ki siz!!!"

    Not:beyler inanın ne şuku almak, ne trend olmak umrumda değil.30 küsür trendim ve 3000 den fazla şuku alan entrym var ama inanın bi tak değiştiği yok. başlığı açmamdaki tek amacım sözlükteki ortak sorunumuz olan veletler ve bu veletlerin sözlüğe alınmasını durdurmak.
    Tamam liselilere alıştıkta adam artık para için ortaokul, ilkokul hatta anaokullu veletleri sözlüğe doldurup başlıktaki resimde gördüğünüz gibi onların üzerinden para kazanmak için reklamlar alıyor.bu mükemmel ortamın bozulmaması için elimizden geleni yapmamız, serkana geri adım attırmamız lazım.

    Ya şimdi bu başlıkta birlik oluruz, yada nickime bakınca çüğüyü basıp, sövüp geçersiniz.
    Karar sizin???
    Umarım desteklerinizi esirgemezsiniz. çünkü esirgemezseniz bişey kaybetmeyiz ama esirgerseniz bir gün herşeyi kaybedebiliriz.
    Vesselam...
    ···
   tümünü göster