/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +7
    Öncelikle bizim olmamız gereken alfa karakterinden başlayacağız. Burayı birkaç kez okuyup telkin yapabilirsiniz. Alfa karakteri güçlü bir karakterdir. Bulunduğu ortamı domine eder. Liderlik vasfı yüksektir.Her konu hakkında bilgi sahibidir (kültür seviyenizi arttırmak için). Kendine güveni tamdır.Az ve öz konuşur. Genel olarak ciddi bir simâsı ve konuşma tarzı vardır. Arada küstah bir konuşma sergiler.Az şaka yapar fakat mizah yeteneği yüksek olan şakalar yapar. Ortdıbına göre konuşmasını bilir.

    Şimdi size tavsiyeler vereyim : Sesinizi gür ve yüksek tutun bu sizin özgüveninizi temsil eder. Beden dilinizi iyi kullanın bununla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyorum. Kültürlenmek için illa kitap okuyacaksınız diye bişey yok.Aç interneti sosyoloji , pgiboloji , felsefe , tarih ne geliyorsa aklına bunla ilgili makaleler oku bilgi sahibi ol.Gerçi okumana gerek yok artık YouTube bilgi kanalları falan filan var ama gidipte sakın 100.000 lerce izlenmesi olan adamları izleme.Çünkü bunları herkes izliyor sen herkesin bilmediği şeyleri bileceksin ki onları şaşırtıp onlardan daha üstün bir bilgiye sahip olduğunu kanıtlayasın. Kendine ortam kur ve bu ortamın lideri sen olduğunu hissettir çevrendekilere kararları sen ver mesela. Küstah ol ama abartma. Birinin derdi olduğunda hemen yardım et.Bu ona sana karşı bir borcu olduğunu hissettirecektir. Spor yapın , hem fiziğiniz gelişir hem de özgüveniniz.

    Bu sizin olmanız gereken karakter unutmayın. Beyninizde ayrı yer etmesi için omega ve betaları diğer entryde ele alıcam ama şimdi biraz dışarı çıkmam lazım malum benim de bir ortamım var ve bunu boşlamamam gerekli.
    ···
   tümünü göster