/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    Inci sozluk yazar alimi kapatilmamali ki genclerimiz kardeslerimiz aog gibi kgb gibi gibindirik mizah anlayisi tak gibi olan ergen sayfalarina muhtac kalmamalidir. Yemin ederim tiksiniyorum o grupta olanlardan ve o sayfalarin paylasimlarindan. Ve ona 12-20 yas arasi genclerimiz kahkahayla guluyorlar. Sonra o yozlasmis mizah anlayisi kutsal inci sozluk mizahina da bulasiyor ve buranin da kalitesini dusuruyor. Bakin beyler cok ciddi soyluyorum ne kadar burada seviye cok dustu desek de bu ortamda o sayfalardan gruplardan daha olgun daha eglenceli bir mizah anlayisi var.
    Bu konuda asil vazife biz inci sozluk koklu nesillerine dusuyor. Gelin bu kardeslerimizi dislamayalim ve buraya katilmalarina destek olalim. Twitterda facebookta ya olm bu ne agsdsgaffs gibi paylasimlardan kurtuluruz hem.
    Ya cidden simdiki genclik les gibi ortamlarda les gibi mizahla beyinlerini doyurmaya calisiyorlar. Kardesimden biliyorum. Tuvalette foto cekip sicarkene diyip paylasmis ki annem babam akrabalar var bu nasil igrenc bir mizah ve igrenc bir edeptir. Burda yapilan sey hic degilse burada kaliyor.
    ···
   tümünü göster