/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +77 -7
    ben de katılıyorum. Fakat şu ana kadar okuduğum hiç bir başlıkta kendi davranışlarımı görmedim. Fakat çevremdeki tün kızlar gerek en iyi arkadaşım gerek tanımadığım kızlar bu özellikleri gösteriyorlar. Bu tipler beni de rahatsız ediyor.

    izninizle buraya kendi gözümden birkaç madde de ben eklemek istiyorum

    1-) Asla hemen cevap vermezler hatta yaz dediğim halde birkaç dakika bekletmiş arkadaşım var nedenini sorduğumda ise bana" biraz ağırdan satınca daha çok bağlanıldığını söyledi"
    Ben bir anlam veremedim.

    2-) Bir erkeğin sadece görünüşüne bakarlar ve hemen saniyesinde "Keko, Kürt, Ezik, Abaza,Köylü " gibi lakaplar türetirler. Bu beni aşırı rahatsız ediyor. Her seferinde uyarırım ancak önyargıları devam eder

    3-) Bakın hiç abartmıyorum kendi görünüşüne bakmadan karşı veya aynı cinsin görünüşüne laf atarlar. Yapım gereği asla insanların dış görünüşüne laf etmem fakat en yakın arkadaşım olsa da "sen önce bi kendi tipine bak" dememek için zorlanıyorum.

    4-) Arkadaşlık konusunda asla kızlarla arkadaşlık kuramıyorum. Çünkü her seferinde satıyorlar arkandan konuşup seni itin zütüne sokuyorlar. Erkeklerle de arkadaş olamıyorum. hani sınıfınızda asosyal garip, hiç konuşmayan itici bir tip var ya. işte o benim genelde çevre 1-2 kişiden oluşur onlara da fazla açılmam.

    4-) ilişkiler konusunda genelleme yapmak istemem fakat Türk Kızının egosu kadar rezil bir şey yok. Siz siz olun değer vermeyin sonra burda dertleşiyorsunuz az da olsa sizin yerinize üzülüyorum.

    • ** Lütfen bu yazıyı kişisel olarak algılamayın bunu Kızlar için yazmadım Türk Kızı için yazdım. Çünkü başka milletlerde bunu fazla göremedim

    edit: yemin ediyorum yazım dikkat çekmek veya kız olduğumu gözünüze sokmak amaçlı değil. sadece sizin çok değer verdiğinizi ve üzüldüğünüzü görüyorum. Gerçek hayattaki şu samimiyetsizler yerine hiç tanımadığım insanlara fikir vermek bana daha mantıklı geliyor
    ···
   tümünü göster