/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +6 -2
    bengü hoca bana teşekkür edip yerime yollamıştı
    uzun büyük merdivenlerden adım adım çıkıyordum. pekekent grubun arkasındaki yerime geçmek üzereydimki gruptaki 2.büyük bin (adı canberk)
    -lan herif karının içine düştü resmen abaza bunlar işte bunları okulada sokmican fln dedi(benim duyablcegim şekilde)
    hamurlarında vardı yavsaklık bende ne diyon lan sen diyerek yine boş bi çıkıştım fln
    yine diklendiler bana ben tekim grup 4 erkek 2 tanede kız var
    bengü hoca arkadan bagırdı burakk otur yerine ses çıkarmayın meselenizi dışarda halledin filan diye.
    mecbur oturduk kıçımızın üstüne. malum üniversite herhangi bi kavgada acımıyorlar direk uzaklaştırma severdim zaten bengü hocayı kırmayalım dedik yine yutkunduk bogazımızdaki sözleri. tabi burdaki olay gruptaki 2 kızda bitiyordu. kızlar hergün degigib degigib giyinirlerdi böyle nasıl dim hergün farklı kıyafeti geç hergün farklı mont fln o derece.
    birinin adı yagmurdu digeri melisa. melisa daha kısa boylu 1.60 -1.70 arası. gözleri boncuk boncuk mavi memeleri boyuna göre biraz fazla büyüktü. saçları dalgalı orta derecede uzundu. güzel karıydı yalan yok için için yazılıyordumda yagmur ise biraz kıskanç güzel olmayan (yüz güzelligi olaak) ama makyajla mankenlerden farkı kalmayan bi huurydu özetle. melisayı hep bi ezme cabasındaydı melisa yapısal olarak bi masumiyeti vardı hissedersin ya böyle o şekil. yagmur hep orasını burasını açan kıyafetlerle dikkati üstüne çekmeyi bilirdi. arabası flnda vardı hani. demiştim ya zengin züppeler..
    tam yerime otururken yagmur yaa çocuk napsın hoca da düştü içine filaan dedi
    sonra melisayla göz göze geldik bana cok içten kızgın bi bakış attı...
    ···
   tümünü göster