/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +272 -29
    Biraz kendisi hakkında bilgi edinirseniz sözlerimde ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Bakın, bu adam gerçek bir ekonomist, gerçek bir politikacıydı. Sırf siyonizme ve emperyalizme boyun eğmediği için uzun süreli söz sahibi olamadı.

    Kısa süreliğine işbaşına geçse de birçok girişimde bulundu. Memura muazzam zam yaptı, ilk defa Türkiye'nin dış borcu onun başta olduğu zaman artmadı, onlarca yerli fabrika kurdu, onlarca yerli projenin mimarıydı; bazılarını gerçekleştirdi, bazılarına izin verilmedi. Milletine değer veren, ecdadını unutmayan ender kişilerden biriydi. Eğer şu anki devlet adamları gibi siyonizme hizmet etseydi ölene dek tek başına iktidar olurdu, buna emin olun.

    Bu adam millet üretsin, millet kazansın istedi. Ülke üzerinde pis oyunlar oynanmasın diye ölene dek halkı bilinçlendirmeye çalıştı. Ölümüne yakın bas bas bağırdı: " AKP siyonizmin bir oyuncağıdır, AKP'ye oy atanlar farkında olmadan siyonizme hizmet etmektedir, yapmayın!" diye. Şimdi ne oldu? Erbakan öldükten sonra o saftakilerin birçoğu AKP safına geçti. Adam bas bas bağırdı. " Yahu Tayyip, sen yaptıklarının hesabını nasıl vereceksin? Filistin'deki çocukların hesabını nasıl vereceksin? Sen ecdadını neden bırakıp onlara yaranmaya kalktın? " demedi mi?

    Şu an özelleştiren fabrikaları bu adam bir buçuk senede kurdu. Hem de Kıbrıs harbinden hemen sonra. Kısa sürede muazzam işler yapmıştır, önü kesilmiştir. O politikaya atıldığı günden beri en çok siyonizm hakkında konuştu. " Ey millet, bu oyunlara gelme! Kendine siyonizme kullandırtma. " diye hiddetle haykırdı ama ne fayda? Siyonizmin başa getirdiği iktidar, siyonizm ülkede istediği gibi at koşturuyor. Yazık oldu, kıymeti bilinemedi.
    ···
   tümünü göster