/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Herkese merhabalar arkadaşlar, televizyonlarda, radyolarda, gazetelerde ve hatta dergilerde kısacası bütün basın-yayın organlarında fetö mağduru (liseden atılan, harp okulundan atılan, resmi kurumlarda baskı altında bırakılan) insanların haberleri dolaşıyor başta a-haber, beyaz tv, tgrt haber olmak üzere. Utanmadan diyorlar ki 1992 den beri hatta daha öncesinde devlete sızmaya başlamışlar. Hadi öncesinde baskı altındaydınız diyelim, ulan bre gavatlar 2002 den sonra neredeydiniz.
    Soruları çaldıklarını biliyordunuz neden haber yapmadınız?
    2011 de sizlere bizzat haber ulaştıran akrabamı neden dikkate bile almadınız? Telefonlara cevap vermediniz?
    Sizler gidip bedavadan reklam verdiniz fetöcü kurumlara, farkında değil miydiniz?
    Fetöcü akrabalarınız jet hızıyla mevki atlarken sorun yoktu şimdi n'oldu?
    Haberlerde ve sözlüklerde dolaşan bazı başlıklar var bu konularla ilgili onlara da sesleniyorum. Sesinizi neden daha öncesinde duyurmaya çalışmadınız bu başlıklar neden 2016 da açıldı. Elbette sesini duyurmaya çalışanlar oldu ama bu kadar sözlüklerda patlama olmadı.
    Demek ki neymiş?
    Herkes çıkarına göre hareket ediyormuş burada medyayı ve hükümeti kastediyorum. işte bu yüzden ne akp medyası ne da akp'nin mensuplarınıa inanıyorum ve güveniyorum.

    kendiliğinden gelen edit: ülkemizin her yerinde yer kurumunda TOR PiL SiZ iŞ E GiR E MEZ Si NiZ arkadaşlar. bende askeri lisede sağlık sorunlarım olmamasına rağmen (2 özel hasteneden raporludur,3 yıllıkta futbolcuydum amk) giremedim. Elemelerden önce bazı çocuklar direkt özel olarak bir komutan tarafından özel odaya alınıp gönderildiler.(torpil) Bu olaylar sürekli vardı ayrıca malum şahsın yönetimde olduğu süreden sonra artarak devam etti ama şimdi neden konu oluyor bu derece bunu anlayamıyorum.
    ···
   tümünü göster