/i/Tespit

  1. 1.
    +36 -7
    Kızlar:
    1- Küçük küçük yiyenler. Bunlar klagib bir McDonalds patates kızartmasını 1 saatte yerler hatta size de bırakırlar. Geneli avuç kadar bir mideye sahiptir çıtı pıtı ince tiplerdir. Az yerler çok konuşurlar. Bunlarla yemeğe çıkın. Fazla para harcatmazlar.

    2- Tadını çıkara çıkara yemek yeme adabını bilerek kibar yiyenler. Bunlar çok yemek seçerler. Geneli ölçülü yer fakat hayvan gibi yiyen de vardır. Çoğunluğu balık etlidir zayıfları da vardır. Zenginseniz bunlarla yemeğe çıkın.

    3- Gözü ve midesi asla doymayanlar. Bunlar normalin biraz üstü bir hızda yerler. Genelde doymuş gibi yaparlar fakat asla doymamışlardır. Eğer topluluk içindeyse fazla yemez ama eve gidince yarım ekmeğe sandviçi gömerler. Çok hızlı yemek yedikleri için asla doymazlar bazıları metabolizma gereği zayıftır" yiyip yiyip kilo almıyorum yeaa" diye dolaşıp hemcinslerini kudurturlar ama geneli balık etli veya şişmandır. Bunlar fazla yemek ayırmaz herşeyi yerler fakat çok yerler. Bunlara 6-7 simit ısmarlayıp ucuza yemek yersiniz. Bu tipler aldatmaz çünkü tek gördükleri şey yemektir. Hediye olarak bir çuval çikolata şeker vs alsanız dünyanın en iyi sevgilisi sizsinizdir.

    Erkekler:

    1-) iştahsız zayıf çöp gibi liseliler. Bunlar hemen doyar. Fazla yiyemez. Bol bol yemek seçer. hiç bir şeyi de beğenmez. Geneli internette nasıl kas yapabilirim panpalar diye dolaşır fakat bir tak yapmaz 24 saat sigara kola ve çayla yaşarlar. iskelet gibidirler.

    2-) Ortamda ne kadar yemek varsa hepsini yalayıp yutar erkek olduğu için metabolizma hızlıdır yiyip yiyip kilo almaz üstüne daha kalmadı mı yeaa der. Bazıları hayvandır ne kadar yemek varsa hepsini sömürür. 2 ekmek yiyeni bile vardır. Kaslı değildir ama göbekli de değildir.

    3-) Fitnessci tip. Bunların tek besini haşlanmış yumurta yulaf ezmesi falandır. Kas yapma delisidir. iradeleri güçlüdür genelde çevresini de sağlıklı yemeye zorlar. her sabah kahvaltıda 35 yumurta beyazı tüketir. Haşlanmış tavuk göğsü tek yemekleridir.

    4-) Asla doymayan dana gibi de şişen tip. Bunlar varya kızlardan daha kötüdür. Geneli asosyaldir. Çevresine maddi zararlar verir. En sevdiği şey migrosta iki üç tur dönüp numune sucuklarla atıştırma yapmaktır. Geneli asosyaldir olmayanlar ise twitterda takılan ekşici tiplerdir. Bunların sakal uzatıp kendini hipster sanan işidci tipleri de vardır. Az bir kısmı kültürlüdür bunların. Bir kilo baklava görünce orgazm yaşayan tiplerdir.

    edit: sanırım tutmicak uğraşmicam artık aq
    ···
   tümünü göster