/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +2
    Sabah erken kalkmıştım en azından bana göre erkendi.11:30 gibi kalkmıştım. Direk telefonuma baktım. Ondan mesaj gelmişti 3 tane."Günaaaydın aşkıım", "Uyuyorsun sanırım hala :c", "Uyansana artık uykucu(kızgın surat emojisini atmış)".Hayatımda kullanmadığım emojiler bana çok tatlı geliyordu sırf o attığı için.
    "Kalktım kalktım kızma" diye cevap verdim ve gidip yüzümü yıkadım. Annem içeride kahvaltısını yapmış, balkonda çay içiyordu(babam ile annem birkaç sene önce ayrılmışlardı).Annemin yanına gittim ve yanağına bir buse kondurdum.
    "Oo sarpipi erkencisin bugün bakıyorum hayırdır?" Dedi şaşkın ve gülerek.
    "Hayır annecim hayır, kahvaltımı yapıp çıkıcam ben para verebilir misin?"
    "Tabi oğlum da noldu çıkmazdın sen pek dışarı?"
    "Zamanı gelince anlatırım" dedim. Bunu duyunca annem gülerek cevap verdi,
    "Belki de o anlatır hiç belli olmaz c:".Napıcağımı şaşırmış bir şekilde utanmıştım. Hıhı diye geçiştirdim ve kahvaltımı yapıp Ece'ye mesaj attım.
    "Bugün bir şeyler yapmak ister misin?"
    "Oluur aslında bugün alışveriş yapıcaktım AVM'ye gidip sen de gelsene" dedi. Aslında alışverişi pek seven birisi değilimdir ama o dedi diye kabul ettim. Hazırlanıp evden çıktım ve doğruca AVM'ye gittim. Daha gelmemişti derken uzaktan kot şortu ve gömleğiyle bir melek belirdi. Koştu ve sarıldı bana. Yanağından öptüm ve içeri girdik. Birkaç mağazaya girdi beğendiği şeyleri bana gösteriyordu. Bende onaylıyordum.Şapka beğenmişti.Çok yakışmıştı ona. Aldı şapkayı taktı.
    "Acıktın mı?" Diye sordum.
    "Aslında evet biraz bişiler yesek olabilir".Pizza söyledik ortak. Pizzayı yerken sinemada ki bir film gözüme çarptı Lights Out güzel bir korku filmine benziyordu.
    "Korku filmlerini sever misiniz Ece Hanım?"
    "Korku mu filmi ay korkarım" dedi. Yine o çocuksu kişiliğine bürünmüştü.
    "Ben varken korkmana gerek yok dememişmiydim ben sana?" Güldü ve tamam dedi. Arkalardan almıştım biletlerimizi.Çokda kişi yoktu bizimle birlikte 8 kişi vardı onlarda ortalardaydı. Filmin ilk yarısında normaldi hafif korku vardı...
    ···
   tümünü göster