/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +20
    Evet beyler diğer bir anımi anlatıyorum

    Sene 2007 Samsun/Havza oradaki anayoldan geçenler belki fsark etmiştir istiklâl savaşi anıtı ve bir adet maket f-5 uçağı bulunur . Oranın usyindeki evlerin birinde amcamin kayinpederinin evi var kucuktuk ve kar yagmisti . Bizde her çocuk gibi elimize posetti kartondu ne varsa alıp tepelere kaymaya çıkmıştık . Ben küçükken yaşıtlarıma oranla bayağı iriydim . Tepenin bittiği yerde inşaat için açılmış bi yer var yani tepe sonuna kadar gitmiyo bi yerde kesilip uçurum şeklini aliyo . Bizde kaayanlar oradan düşmesin diye karları yigip set çektik. Tabii set bana dayanmadi ve ben o uçurumdan sırt ustu rogar kapağının ustune dustum . 1-2 dk nefes alamadım beyler herkes etrafıma toplandı ve hastaneye yetiştirdiler . O boğulma hissini hiç unutamam.
    ···
    1. 1.
      0
      ilk yazıya itafen
      O kadar büyük bir yarada sadece yarayı dikmeleri işe yaramaz. Ameliyata alınıp damarlarının (ki büyük ihtimal atar damarını kestin) dikilmesi gerekiyordu. Sonrasında kola giden tendon ve sinirlerin de parçalanması ya da zedelenmesi çok büyük bir ihtimal bu da varsa ameliyatta halledilmesi gerek. Saygılar
      ···
    2. 2.
      0
      inanmıyorsanız fotoğraf atabilirim . Yaşananlar tamamen gerçektir halen bileğinde yara izleri var . Elimin çeşitli noktalarında da cam kegibleri mevcut .
      ···
   tümünü göster