/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +41
    Feministler kadar itici huur cocuklari yok amk
    ···
    1. 1.
      +2
      Malesef kardeşim
      ···
    2. 2.
      +5
      edit: söylemeyi unutmuşum amk. öncelikle helal edin goduklarımını.

      eğer ciddiysen geçmiş olsun. allah başka dert vermesin biraderim. yani bak, tanrı esirgesin, evlensem ve eşim feminist olsa boşanmaya kadar yolu var dıbına koyayım. hayatımda k*rtlerden ermenilerden ve feministlerden nefret ettiğim kadar hiç bir taktan nefret etmiyorum. bana dünyadaki tüm feminikleri yok edeceğiz ama sen de öleceksin deseler allah belamı versin kabul ederim lan. kendimi feda ederim yeterki bu huur evlatları dünyadan yok olsun diye. hiç bir topluluk bu kadar salak, beyinsiz, geri zekalı, karaktersiz, nankör ve ezik olamaz biraderim.

      kendi ezikliklerini örtmek adına yemedikleri tak yok. tartışmaya başla aptallıkta ak partilileri bırakıp geçtiklerini göreceksin. zerre beyin yoktur ama kendini zeki zanneder. gram mantık yoktur ama kendini bilgili kültürlü zanneder amk cahilleri.

      sonuç olarak, bir kadının gelebileceği en leş durum feministliktir. feministle mi evleneceksin bin kişiyle gibişmiş huuryla mı deseler ve başka seçim şansım olmasa huuryla evlenirim.

      ya intihar et ya boşan. başka çözüm yok. ya da ağzını burnunu kır amk kahbesinin. soktuğumunun salakları. lüzumsuz beyinsiz huur çocukları.

      herif ben kimseye tecavüz etmedim diyor, olsun bu etmeyeceğin anldıbına gelmez diyip standını kapattırıyorlar alın teriyle çalışan kardeşimizin. (ünideki stand videosu) böyle huurluk böyle salaklık olmaz. o zaman ben de sana tecavüz edeyim? nasıl olsa huursun? değil misin? ama bu huur olmayacağın anldıbına gelmez? tecavüz etme hakkım var sana?

      böyle bir kafa mı var lan? gibik huur çocukları?

      tüm feministlerin olmayan beynini gibiyim. amk ağzı leş kokan tipsiz kaltaklar ordusu sizi. çenesini kırsan bir tak yemeye gücü olmayan lüzumsuz bir topluluk bunlar amk.

      bunlar ben cinsel obje değilim yazısını memelerine yazıp tüm dünyaya gösteren ve bile bile otuzbir malzemesi olan aptallar. sorsan ironi yapıyorlardır tipini gibtiklerimin

      bunlar çenelerinden ve kahbelik seviyelerinden başka hiç bir gücü olmayan ama sembolleri gücü simgelercesine kolunu gösteren bir karı olan bir topluluk. kas gücü yok, beyin gücü yok, hayır dil gücü de yok. bir şey anlatmıyorlar yani sadece eşşek gibi anırıyorlar. bir zamanlar bi tanıdığım vardı polis. çok galafatlı herifti. neden özel harekata girmiyosun diye soruyordum, kırk yılda bir de olsa feminiklerin yaptığı gösterilere müdahale oluyor, sırf onun için diyordu amk ahahahaha.

      bu kadar ezik olunmaz kızlar. siz yaratılış olarak hem fiziksel hem de zihinsel açıdan eziksiniz. toplanıp eşşek gibi anırarak güçlü olduğunuzu iddia etmeyin. kafanıza jopu yediğiniz gibi oturursunuz gıkınızı bile çıkaramazsınız. ses tellerinizi kopartana kadar bağırtarak giberim hepinizi. adam olun.
      Tümünü Göster
      ···
    3. 3.
      0
      Haklı rez
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster