/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +13
    alakası yok. dediğim gibi bazı insanlar bunu yapacak potansiyele ve yeteneğe doğuştan sahip olarak geliyor. maalesef ego tatmin ediyor gibi olacak ancak ben de bunlardan biriyim. onun haricinde mesleğim de buna yatkın (boşuna yazmayın amk ifşa etmeyecem)

    kaldı ki, eğer gerçekten soğukkanlı ve pgibopatsanız işiniz kolay.

    diiingg doongg. kim o?
    yan komşunuz, size biraz erzak vermek istiyorum kapıyı açtığı anda bıçağı sok boğazına. bu şekilde tek tek her yeri dolaş. mesela bir köyde yaşadığımızı farz edelim. kimse burnunu çıkarmayacak zaten kimse görmez. kaldı ki köy yerinde gizlice bahçeye atlayıp bir şekilde içeri sızarak gece herkesi bıçaktan geçirebilirsin. açmazlarsa güvenlerini kazan. tamam, iyiliğiniz içindi. erzağı kapının önüne bıraktım ve uzaklaşıyorum. tabii bu noktada patlayıcı yapma yeteneğine sahip olmanız gerekiyor ancak yine de bir şekilde tuzaklayabilirsiniz. gider gibi yapıp bekleyebilirsiniz. ya da başka şekilde onları dışarı çıkarabilirsiniz.

    sonra işe yarar ne varsa al ve bir yerlere güvenli bir şekilde göm ama asla hepsini aynı ya da yakın yerlere gömme. kimsenin tahmin edemeyeceği ama ulaşacağın kolay yerler olsun.

    cesetleri etrafa saç, evleri yak. bilerek bir kaç tanesini yakmadan hafif hurda haline getir. onlardan birinin içine gir ve mesken edin. ancak yeterli tecrübeyi edininceye kadar kal. sonra komşu köye git :D :D :D :D

    dolabımda ayakkabı pantolon ve tişört - kazak olarak her zaman düz siyah bir şeyler vardır. kar maskem de var, siyah güneş gözlüğüm de ve kamuflaj boyam da.eldiven falan da tabii. kısacası herşey, bıçağım bile simsiyah. üstünde marka cart curt gibi şeyler yazarsa mutlaka siyah ojeyle kapatırım. ayakkabı boyası kullanmamamın sebebi koku yapması. evin içinde o kokuyla birisinden saklanamazsın. arazide de olsan olmaz. kamuflaj boyasını internetten getirtebilirsiniz. gündüzleri de suyu toprağa döküp biraz oynayıp lapa haline getirip yüzünüze sürün ve sonra bir bezle silin. bu fazlalıkların alınmasını ve yüzünüze de iyice sıvanmasını sağlayacak. bildiğiniz çamur. doğada her türlü böcek ve haşereden korur. aynı zamanda kamuflaj sağlar.

    bir çift eskimiş botumun altına bulaşık süngerlerini ters bir şekilde çaktım. botun topukları yaklaşık 3 cm. çivilerin dışarı çıkan kısmını kestim ve üstüne iki kat ayakkabı astarı koydum. bayağı uğraştırdı. aslında bunu hobi olarak yaptım. bu süngerler giydiğin zaman çıt çıkarmamanı sağlıyor. vakti olan denesin görsün. her yerini iyice kaplayın. isterseniz süngeri yandan ikiye bölün fazla yüksek olabilir. bu avantaj da getirebilir dezavantajda. ayrıca arazide de sesi %90 kesiyor. full çakıl taşlarının olduğu bir yerde yürüdüm. taşlar süngere gömülüyor ve sünger taşın şeklini alıyor. sadece ağırlığımdan dolayı ince bir gırk sesi geliyor. o da en fazla 3-4 metre etrafa yayılır. onu da fark edebilenin kulağını gibeyim. başka taktik ister misin? başlık açtım ama giblenmedi kapattım.

    not: beyaz pamuklu atleti ters giyin. yani içini dışına çıkarın. böcekler gelmez. bunu özel harekatçılar bilir. bir de 90 larda doğu ve güneydoğuda askerlik yapmış olanların bir bölümü. özel harekatçı dememin sebebi doğa için ayrı bir eğitim almaları. babam şırnak silopide askerlik yapmış. hala beyaz pamuklu atlet giyer ve ters giyer *
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Sonra bakarım
      ···
    2. 2.
      0
      Daha yararlı pnpa sanada şuku
      ···
    3. 3.
      0
      Ula amk dunya savasi z gibi
      ···
    4. 4.
      0
      sayende aydınlandım aq bizim komşulardan da senin gibiler çıkarsa ne yapıcaz lan komşularımdan korkar oldum
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster