/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +390 -123
    Edit : Hikaye bitmiştir ( bunu niye başa yazdım bilmiyorum)

    Liseye ilk başladığım zamanı hatırlıyorum. Hiç gitmek istemiyordum ama annemi üzmemek için liseye baslamıştım. Sürekli bana oku oğlum bak ben okumadım elin pisliğini temizliyorum sen oku millete muhtaç kalma derdi. Söz anne ne olursa olsun okuyup kimseye muhtaç olmayacağım demiştim ama sözümü tutamadım şimdi spoiler vermeyeyim.
    Lisenin ilk günü annem sabah 6'da kaldırmıştı beni. Hadi oğlum kalk geç kalma demişti. Hiç istemiyerek zorla uyanıp saçımı yıkayıp kurutup şekil verdim mavi gömleğimi benim rapçi pantalonu diye tabir ettiğim bol paça bana uzun gelen ama rahat olan pantalonu giydim kolyemi saatimi bilekliklerimi takıp parfümümü sıktım. Yakışıklı sayılabilecek bi panpanızım bu arada. Hazırlığım bittiğinde saat 7 civariydı. Akbilime para attırıp iettye binip okula doğru gitmeye başladım. Okula vardığımda bahçede veli kalabalığı vardı. Annem ne kadar bende geleyim desede onu yormak istemeyip reddetmiştim. Öğrencilerin olduğu topluluğa gidip beklemeye başladım. Önce müdür konuşma yaptı daha sonra öğretmenler tek tek isim okuyup milletin sınıfını söyledi. Ben duymadım kendi sınıfımı herkesin sınıfına çıkmasını bekledim. Herkes çıktıktan sonra tek tek sınıfları gezip listelerde adımı aradım. Sonunda buldum sınıfımı. 13 kız 16 erkek olan bi sınıf. Hemen öğretmenin önünde ki sıra boştu bidaha arkaya gitmeye üşendiğim için oturdum oraya. Sırtımı duvara yaslayıp sessizce sınıfı izlemeye başladım. Erkekler hemen kendi halinde küçük bir grup olmuşlar muhabbet ediyolar kızlar birbirlerini tanımaya çalışıyolar. Arkamda 2 kız oturuyordu ama ikisinin de sesi çıkmıyordu. Onlar da benim gibi sınıfı izliyolardı. O sıra sınıfa bir kız girdi. Buğday tenli sarı turuncu karışık bir renk saç kendini belli eden yeşil bir çift göz ve sağ yanağında güldüğü zaman çıkan bir gamze. Sınıfta oturulacak benim yanım hariç 4 5 sıra vardı o bana doğru geldi. Aramızda şu diyalog geçti. ( Ben: B Kız : K)
    K: Acaba yerimden kalka bilir misin ?
    B:Anlamadım ?
    K: Oturduğun yer benim yerim yanlız
    B:Ben geldiğim de boştu artık benim yerim oldu kusura bakma deyip sahte bir şekilde gülümsedim
    Kız benim kalkmayacağımı anlayınca yanımda oturdu bana dönüp ;
    K: Kusura bakma benim gözlerim birazcık bozuk uzaktan göremiyorum gözlüğüm evde kaldı yanına oturmama izin verdiğin için teşekkürler dedi bin gülüşü attı
    Bende öyle mal gibi kaldım kızdan bunu beklememiştim. Daha sonra öğretmen geldi. Okulu birazcık anlattı sonra tanışma faslına geldi iş.
    Önünde ben olduğum için ilk benim başlama mı istedi. Kısaca tanıttım kendimi daha sonra yanımda ki kız kendini tanıttı adı burcuymuş bütün sınıf kendini tanıttı en son hoca kendini tanıttı.

    Edit: Sadece benim yazdığım yazıları okumak için

    http://www.incisozluk.com...d%C4%B1m-beyler/sahibi/1/

    Edit2: Beyler çok teşekkür ederim trende çıktık size namus sözü veriyorum bu hıkayeyi bitiricem bide sizden bi ricam var ilk defa hikaye yazıyorum imla hatası olabilir noktalama işaretlerini felan kullanmaya bilirim kusura bakmayın bu hatalarımı görmezden gelin *
    ···
   tümünü göster