/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +24 -2
    Herkes basina gelen kotu olaylarin en kotusu oldugunu soyler. Bende oyle soyluyorum. Evet bence suan yasadiklarim iclerinde en kotusu.

    Goremezsin ama senin icin imkanlar vardir hislerin ve diger duyu ogranlarin guclenir alisirsin. Duyamazsin ama vucut dili ile anlasirsin. Ve bunlarin tedavileri var, umudunuz var az da olsa.
    Dogustan 4 duyu organini kullanamayan insanlarda varmis. Onlarin varligini ogrenince sukur ettim ama cok zor beyler. Yasamak artik zevk vermiyo. Hani derler ya yemegin tuzu hah koku duyusuda oyle iste, gerci yemege tuz atinca bende hic bisey degismiyo ama.

    Dusunun beyler cocugunuzun kokusu yok, esinizin o ozel kokusu yok alamiyosunuz. Gul, lavanta, ciceklerin kokusu yok. Yazin geldigi karpuzdan anlasilirmis tadi nasil bi seydi hatirlamiyorum. Evet sonradan basima geldi bu melanet. Cok kucuk yastaydim koku duyusunu kaybettigimde onuda anlatacagim. Yinede hic bi kokuyu hatirlamiyorum. Onceleri annemin kokusunu biliyordum simdi onuda unuttum. Arada annem sorar oglum hatirliyomusun diye hatirlamasamda hatirliyorum derim.

    Fazla uzun tutmadan trajikomik sekilde nasil oldugunu anlatayim;

    7 yasindaydim. Kuran kursuna baslamistim cogunuz gibi. Cok hevesliydim herseye kurana, namaza. Kurani kisa surede ogrenmisim. Annem imam olcak bu cocuk deyip gulermis.
    ilk gunler hocamiz bize abdest almayi anlatiyodu. Ve hatirladigim kadariyla "en onemlisi burnu temizlemek" demisti. Ve nasil ve ne kadar burnumuza su cekecegimizi gosterdi. Demistiki, burnunuz yanarken seytan kacar suyu iyi cekin de abdestiniz tam olsun.

    Cocuguz saf temiz kalbimiz var. Bende bu gazla uzun uzun ve hizli hizli cektim burnuma. O zamanda sular klorlanmis annem oyle diyo ben hatirlamiyorum ama. Yanma oldugunu hatirliyorum. Evet beyler koku almaclarini yakmistim(hemoliz, hucrelerin cok su alarak patlamasimiymis neymis)
    iste beyler o gunden bu gune koku tat alamam.

    Hani derler ya 5 duyu organi yalan amk 4 tane var koku alamiyosan tatta alamiyosun. Sukredin beyler herseye elinizde 1 avuc un olsa bile sukredin. Hersey elimizden gidebilir. Boyle deyince hafif kaliyor. Suan o kadar benimsemisiz ki kolumuzu bacagimizi sanki bizimmis hep bizle kalcakmis gibi ama bi kaza olsa kaybedicez. Yemin ederim herseyin degeri kaybedince anlasiliyor beyler.

    Not: Sizle derdimi paylasayim dedim. Uzun diyen panpalarim okumasin gecsin. Bunun ameliyati cok zor oluyor beyler 21 yasindayim eldeki imkanlarla olamadim. Dua edinde bu kardesiniz sifa bulsun.

    http://www.imgim.com/6144incid6672121.jpg
    ···
   tümünü göster