/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    0
    Beyler 16 yaşındayım Balıkesirde yaşıyorum kız kardeşim ilkokul 1.sınıfa gidiyodu o zmnlar bigün okuldan geldim kardeşimi almaya gidicem kardeşimin okuluna okula gittim işte çocuklar sıraya falan dizilmiş her zaman ki gibik müdür muhabbetleri ders falan anlatıo açtım telefonu oturuyorum yanımda da 3-4 tane suriyeli kadın var aq bi çene var ben böle bişi görmedim uzaklaşdım biraz ses gitsin die sonra işte bi anda iSTiKLAL MARŞI başladı herkes ayağa kaldı okuyoruz . amk bi ses gelio böle biz sesli okudukca ses daha çok artıo bi baktım aq huurları oturuyor dedikodu yapıolar nese iSTiKLAL MARŞI bitti gittim yanlarına
    B= Ben
    H1=Huur 1
    H2=Huur 2
    P=Polis

    B= Neden kalkmadınız ayağa abla?
    H1= Neden kalkacakmışım?
    B=iSTiKLAL MARŞIMIZ okunuo da ondan hadi bilmiosun ona karışamam en azından saygıdan bari bi susup dursaydınız olmaz mıydı?
    H2= Banane ben Türk, biz Türk biz neden kalkacak okuyacak.
    B=Amk huuru sen de Türk olacak asillik zaten yok gibtimin çapulcusu ben sana diyorum ki amk bizden iyi geçiniyosunuz bari saygınız olsun.
    P=Hanfendi lütfen karakola gelin!

    işte beyler polis sivil bu arada biz konuşurken yanımızdaymış geldi dedi hemen yürüyün karakola kardeşimi verdim bi komşuya o eve gitti.

    Gittik karakola işte bu aq huurları bi başladılar hakaret etti falan sövdü saydı. Polis abi de dedi komiserim ben şahidim işte olmadı öle bişi . bu çocuk bu kadınlar ayağa kalkmayınca itiraz etti o kadar ondan sonra da çocuğa saldırdılar falan . beni serbest bıraktılar aq huurlarını da nezarete attılar.

    O günden beri çok mutluyum aq
    ···
   tümünü göster