/i/Tespit

  1. 1.
    +62 -1
    Aslında şunu demeye çalıştım, toplum düzenini erkekler kendi kafalarına göre kuruyor bu konuda hemfikiriz, fakat belli ölçüde hakkını kazanan kadınlar neden bu sığ bakış açısını aşamıyorlar? Neden ilişkinin karşılıklı sevgiye dayalı bir şey olduğunu bir türlü kabullenemiyor ve pratik yaşamlarına yansıtamıyorlar?
    ···
    1. 1.
      +6 -1
      çünki onların ruhu faişe
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Çünkü türk kizlari dunyada belki en leş kızlardir ve en beyinsiz kizlardir ama onlar dunyanin en iyisini olduklarini saniyorlar ( analar haric kankalar )
      ···
    3. 3.
      0
      Bu meseleye arz-talep ilişkisi içerisinde bakmak faydalı olur. Fiziksel olarak üst düzeyde olan bir kız, çevresinde ki en üst düzey erkeğe oynar ve genellikle alır. Biraz daha alt seviye erkekler diğer kızlara oynar ancak kızların bu yukarıda konuşmuş olduğumuz sebeplerden (ataerkil yapının ters tepki yapması vs.) mütevellit yüksek bir egoları vardır. Bu egonun getirisi olarak 2. Ve 3. Seviye kızlar 1. Seviye erkeklere oynar ve biz erkekler, içinde bulunduğumuz 'abazanlık' sefaletinden bu durumu kabul eder ve alt kulvardaki kızlarla oluruz. Sonrasında üçüncü, dördüncü ve daha altı tabakada ki erkek kardeşlerimiz, egosunu ilahi bir seviyeye çıkaran, onlarla eşit dereceye sahip olan kızlara oynamayı, onlarla konuşmayı ve flört etmeyi gerçekleştiremez ve müstehakı olan kızların peşinden deli gibi koşmaya, onları ulaşılamaz bir hedef olarak görmeye başlar vesselam.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster