1. 1.
    +952 -56
    siz değer verdikten sonra sizden ayrılan kız kaşar değildir
    1. hayvan gibi değer verirseniz kız sizi cepte garanti olarak görür sonra sıkılır ayrılır. Belki aşşırı yakışıklı olsanız biraz daha uzun sürer ilişkiniz ama siz ç ok değer verirseniz O KIZ SiZDEN SI-KI-LIR.

    2. Hediyelere boğup şımartıyor sonra da sözlükte yak yak diye dolaşıyorsunuz. Ulan siz harbi malsınız. Benim bi arkadaşım vardı 400 liraya kıza elbise almıştı kız alıp bir ay sonra ayrıldı. Çocuğa gerizekalısın dedim yapma bidaha dedim sonraki sevgilisini pahalı bir yerde yemeğe zütürdü o da ayrıldı.

    DEMEM O Ki kız artık size bağımlı olduysa ilişkiniz aşırı derecede muhteşemse o zaman pahalı hediyeler alın. Boğazınızdan, ihtiyaçlarınızdan kısıp iki günlük tanıdığınız kişilere ASLA HEDiYE almayın.

    • ** şimdi çügü atanlar olacaktır ama lütfen okuyun sonra çügü atın bari. inanın şuku veya çügü hiç umrumda değil yeterki okuyun fikrinizi belirtin.

    edit: trende falan girmişiz. lan cidden herkes ebeme söverken bunu beklemiyordum okuyanlar, okumadan çügüleyenler ve şukulayanlara teşekkür ederim

    edit2: an itibariyle resme 16 posta atıldı

    edit3; lan trennde birinciyiz bişey diyimmi salak salak sırıtıyorum beni bu kadar takacağınızı düşünmemiştim. şuku veren entry giren çügü veren herkesin elleri dert görmesin
    ···
   tümünü göster