1. 7651.
    +3
    hepsini okudum güzel olmuş. bir keresinde bir kıza teklif yollamıştım. durun lan o zamanlar lisedeydim. gördüm beğendim yolladım. ama çokta beğenmemiştim, sadece boşlukta olduğum ve idare eder dediğim için yolladım kıza teklifi beklemedeyim. yani cevap bana birisi aracılığıyla gelecek. anladınız siz işin taktanlığını.

    beklerken yolda sokakta dolaşıp daha güzel kızlar görüp pişman falan oldum. değişik triplere girdim. bir ara inşallah hayır der de uğraşmak zorunda kalmam bu kezbanla dediğimi hatırlıyorum.

    sonra kız hayır demiş. bir değere bindi sormayın. varım yoğum o oldu.

    sonra sıkıldım yüz vermemesinden. sürekli benim bakmam etmem dolaşmam üzerinden ego kastığını farkedince iyice gıcık oldum buna. tüm etkileşimi kestim. gibimde değilsin havalarına girdim. kız da sürekli peşinde olup zütünü kaldıran birinin bir anda vaz geçtiğini farkedince acaba bir pisliğimi mi gördü? acaba sıkıldı mı? acaba o kadar değerli değildim de o da sonradan mı farketti gibisinden triplere girdi, ben farkındayım.

    sonra bir değere bindim sorma.

    lise son sınıfta sistemi çözdüm ben aga. bunu, bu raddeye getirmeden yapacaksınız. kendinizi değere bindirteceksiniz. arka cepte olmayacaksınız. arada bir hafifçe verip geri çekeceksiniz. niye çektiki? acaba bir sorun mu var? dedirteceksiniz.
    ···
   tümünü göster