/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    hala hastalık diyor cibilliyetini gibtiğim.
    yok ama ben sana anlatacağım yoksa bu kafayla bir katile dönüşeceksin. işid militanından farkı yok zihniyetinin.

    öncelikle okuduysan verdiğim adresteki açıklamaları eşcinselliğin genetik kaynaklı olduğunu öğrenmişsindir. insanlar diğer canlılar gibi canlılığın temel parçacıkları olan organik bileşenlerin birleşiminden meydana gelmiştir. nükleik asitler ve organiklerin oluşturduğu DNA'ların bir araya gelmesiyle gen dediğimiz uzun zincirler meydana gelir. Bunlar kendilerini kopyalayarak çoğalırlar. Bu çoğalma esnasında bazen hatalı kodlamalar oluşur. Türler böylece çeşitlenir, gelişir, değişir. Bu hata demek değil ki yeni oluşmuş gen yapısı hastalıktır. Bazen ölümcül sonuçlar doğurabileceği gibi bazen faydalı bazen de etkisizdir bu değişimler. Eşcinsellik insanı öldürmez, güçlü de kılmaz. Sadece yönelimler değişir; kadınlar kadınlara, erkekler erkeklere ilgi duymaya başlar. Neslin devamı için verimli döller üretmesi gerekir insanın; eşcinseller de normaldir ve verimli döller üretirler. Doğal açıdan hiçbir ekgibleri ya da fazlalıkları yoktur.
    Şimdi onları mutlu kılan şeyin hemcinsleri ile ilişki kurmak olduğu apaçık. Bundan ötürü kimseye zarar vermedikleri de aleni gözler önünde. Eğer genetiğinde yoksa kimsenin hemcinsine ilgi duyması da beklenemez. Bu insanları sırf "heterociksüeller" gibi tercihleri olmadığı için bedenlerinin yöneldiğinden, istediğinden alıkoymanın heterociksüellere homociksüel ilişkiyi dayatmaktan farkı olmuyor.

    Bak basitçe örnekle açıklayayım: Sen "Aysun, Filiz, Fatma... " birinden hoşlanıyorsun. Sana diyoruz ki "iğrençsin huur çocuğu seni taşlamak lazım. Erkek adam erkek giber. Ali, Muhammet, Hakan ile ilişkiye gir. Toplumumuzda var olan sürer durumu bozma.". Senin kadınlara yönelimin olmasına rağmen sana erkeklerle ilişki sürmen noktasında dayatma yapıyoruz. Ne canın ister, ne mutlu olursun ne de bu ilişki sağlıklı olur. Sen de aynı şekilde kadınlarla ilişkiden haz, mutluluk sağlayamayan insanlara kadınlarla ilişkiye girme noktasında dayatma yapıyorsun. Bunun mantıklı bir tarafı yok. Sen istedin diye kimse zevklerine ket vuracak değil. Senin "sapıkça" olarak nitelemen eşcinsel ilişkiyi sapıklaştırmaz. Bu olağandır, karşılıklı rıza söz konusu ise isteyen istediği ile gibişir. Bu da seni germez, geremez.

    "bit beyinli" diye küfür mü olur? Yok biraz karşıdakini tanı ona göre küfret. Edeceğin küfrü gibeyim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster