/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +110 -14
    bu zamana kadar açılan tüm başlıklardan farklı bir şey vaad ediyorum.Alfalık betalık,güçlü güçsüz mevzusundan farklı.Var olan kişiliğinizle toplumda birey olmak işte başlığımız bittiğinde bunu edinmiş olacaksınız.Vermek istediğim sadece biraz farkındalık.

    insanlar 3 e ayrılır.Loserlar winnerlar ve others.

    Yani kazananlar kaybedenler ve diğerleri.

    Beyler size alfa erkek saçmalıklarını anlatmıycam,evet ona da değineceğiz ama benim odaklanmak istediğim şey karakterinizi güçlendirmek.Mutlu olmak için alfa olmak zorunda değiliz.illaki en mükemmeli olmak zorunda değiliz.

    Yalnız öncelikle şunu kabul etmeliyiz ki sözlük loser kaynıyor.Aslında loser olmayan ama kendini loser sanan desek daha doğru olur.Eminim çoğunuz küçüklüğünde bir takım travmalar yaşamışsınızdır.içimizde bir çocuk saklı aslında.Hepimizin.Kiminde bu çocuk şımarık,kiminde baskıcı otoriter anne babadan dolayı ezik,sessiz sus pus bir çocuk.Kiminde yere düşen ama hala birileri elinden tutmadan ayağa kalkamayan yürümeyi öğrenemeyen bir çocuk.

    işte bu çocuk yönetiyor aslında bizleri.Bizler her olayda her anda yaşamın her parçasında bu çocuğa darbeler vuruyoruz.Zaten yaralı olan o çocuğa bir sefer daha bir sefer daha bir sefer daha... vuruyoruz.

    Kimi o çocuğu şımartıyor,şımartıyor tepesine çıkarıyor,ve biz bu insanları egosundan yanından geçilmeyen adamlar olarak görüyoruz.

    Bu çocuk bilinçaltımız beyler,bilinçaltımız.Zamanında anasını gibtikleri bilinçaltımız.

    Sıkmasın diye part part giricem,rez alın başlıyoruz.

    Sadece benim yazdıklarım için

    http://www.incisozluk.com...-isteyen-gelsin/sahibi/1/
    ···
   tümünü göster