/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +36
    kazanan kaybeden ve diğerleri demiştik dimi

    Kaybeden bizler oluyoruz beyler, bilgisayar başında züt büyütenler, yaşamdan zevk almayan, hayatta bir amacı olmayan hergün daha dibi görenler.

    Kazananlar bu hayatta amacı olan ve bu amaç doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, hayattan zevk alan, insanlarla iletişimi iyi olan ve her gün daha da yukarılara çıkarak bizim göremediğimiz zirveleri görenler.

    Diğerleri de diğerleri. Hayatın tam ortasında yer alanlar.Ne kaybeden ne kazananlar. Bunların belirli arkadaş çevreleri ve sıradan hayatları vardır. Hayatı ne çok uçlarda ne çok diplerde yaşarlar. Bazen başarıyı tadar bazen yenilgiyi görürler. Kazananlara imrenir kaybedenlerden tiksinirler.

    Ve kaybedenlerden, loserlardan herkes tiksinir. Herkes.Loserlar bile. Kimse kaybedenlerle arkadaş olmak istemez, aynı ortamda bulunmak istemez,1 dk yan yana bile durmaktan çekinir. Bunu hepiniz yaşamışsınızdır. Hatta kendiniz bile kıyıda köşede sessizce oturan birisiyle arkadaşlık yapmak istememiş olabilirsinizdir.

    Çünkü doğada ne yazık ki doğal seçilim diye bir olay var ve insan sosyal bir varlık olarak her zaman içgüdüsel olarak güçlü olanın yanında yer almak ister.
    ···
    1. 1.
      +2
      sözlükteki hiçkimse ben loserım demiyodur herkes ben othersım diyodur.
      ···
    2. 2.
      0
      beyler üzülerek çalıntı başlık ama belki kendi yazmıştır dedim copy paste - https://mobile . donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113947083&p=1
      ···
   tümünü göster