/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +33 -1
    Peki biz loserlar ne yapacağız.Bu hayata bir şekilde geldik. Bazen ailelerimize lanet okuduğumuz oldu, bazen Allaha isyan ettik,bu dünyaya çile çekmeye mi geldik dedik.Ama sızlanmaya vaktimiz yok beyler, eğer intihar edecek cesaretiniz yoksa benim gibi bu hayata bir şekilde tutunmak zorundasınız.

    Ben üniversitede okuyan bir panpanızım.Çok farklı çevrelerden insanlar tanıdım.Şakirtinden tut da içki içeninden zina yapanına kadar.Ama değişmeyen bir şey gördüm.Şakirt dediğimiz adamlar bile karı kız giben ortamlara akan adamlara ağızlarının suyu akarak bakıyor onlarla arkadaş olmak istiyor ya da zaten arkadaşıysa anlattığı her şeye sanki ilahi sözcük gibi bakıyor.Çünkü karşısında kazanan adam var.Bu hayatın kaymağını yiyenler kazananlardır.

    Kazanan olmak çok mu gibimde? Evet belki biraz gibimde ama daha önceden hepimizin bildiği gibi 3-5 yazı okuyup alfa olup ortamlarda karı kız gibmiyorsunuz.Öyle bir anda ortamın aranan adamı olmuyorsunuz. Buraya zibilyon tane başlık açıldı kaç kişinin hayatı değişti. Tabi harekete geçmeyen bizlerin de suçu çok bunu yadsıyamayız. Zaten burada anlattıklarımdan sonra hayatında değişiklik olmasını isteyip harekete geçmeyecek olan varsa gibtirip gidebilir, sadece yazı okumakla olmuyor bu işler ancak şu da bir gerçek ki yazdıklarımın tamdıbını okuduğunuzda biraz olsun farkındalık oluşacak ve hayata bakış açınız değişecek.Bu bile aslında sizlere yeter ama daha fazlası için üşengeç olmamak gerekiyor.

    Şimdi beyler Loserlıktan kurtulacağız bu kesin ama kazanan olmayı da beklemeyin.Her şey sırayla amk biraz realite.

    Sıradan insan konumuna bile çıksak bize yeter diye düşünüyorum, tabi bazı uygulamalarla zor bir süreçten geçerek kazanan da olabilirsiniz. Size kalmış ama kesinlikle ezik fikirlerden kurtulacaksınız.En azından diğerleri olabileceksiniz.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa o bir gibime yaramayan basliklari uygulayarak anlayarak harekete gecerek yapsalar hayatlarinda bir degigiblik olur merak etme.
      ···
      1. 1.
        0
        Katılıyorum panpa
        ···
   tümünü göster