/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +12
    böyle başlıklar okumayı seviyorum fakat habire kız gibenleri niye winner olarak görüyorsunuz onlar bir yerden sonra hayattan zevk almayı bırakıyorlar ve intihar ediyorlar.siz kendinizi winner olarak ta görmeyin. Beyler asıl winner nedir biliyormusunuz kız felan giben değil hayatın zevkini çıkarandır ben bu kategorideyim işte .other + de winner de ne derseniz artık. Winnerlar aslında kaybedenlerdir bunu unutmayın bence
    ···
    1. 1.
      +3
      panpa dikkat ettiysen loser olanlara aslında loser olmayan ama loser sananlar, karı kız gibenler de toplum gözünde öyle.

      Yani insanların gözünde winner olanlar onlar, insanların özendikleri kişiler onlar.

      Ha bir de şöyle bir şey var 2. entryi de belirttiğim gibi winnerlar;

      Kazananlar bu hayatta amacı olan ve bu amaç doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, hayattan zevk alan, insanlarla iletişimi iyi olan ve her gün daha da yukarılara çıkarak bizim göremediğimiz zirveleri görenler.

      Bu nüansa dikkat etmek lazım. Gerçek winner olmak da kolay değil, böyle olmak da zordur, insanların gözündeki winner olan bin olmak da zordur (bizim için-karakterimize uymadığı için)

      O yüzden others olmak da önemli.Ama bence kazanan da olabiiriz.
      ···
    2. 2.
      +1
      O zaman winnerlar hedefi olan ve hedefi doğrultusunda giden insanlar diye değerlendirelim bence bu ifadeyi ilk entrye koy ki burda ki sahte kaybedenler (!)kazananların karı gibenler olmadığını anlasınlar :D
      ···
   tümünü göster