/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +121 -86
    Merhaba beyler ben şuan üniversitede 2. yılını okumakta olan bi panpanızım. Çok gözde bir üniversite olmasa da iyi olanaklara sahip hoş bir üniversite fakat size bu başlıkta üniversite konusundan bahsetmeyeceğim. Testis kanseri olan ve ardından intihar eden kankamın sevgilisi ile onun intiharının sır perdesini kaldırışımızı anlatacağım.

    Sene 2014. Lise Son’un yaz tatili.

    Lys’den sonra gibim daşağım rahat bir şekilde sabahtan akşama kadar aralıksız lol atarak günleri arşınlıyordum. Yine o günlerden birinde ikindi vakitlerinde sıkıntıdan milleti feedliyorum. Birden telefonumun çalması ile irkildim ve gerçek hayat dediğimiz şeyin yüzüme çarpması ile kendime geldim. Arayan Zehra’ydı.
    Zehra… Kızıl saçlı, hafif kısa boylu fakat zayıf görebileceğiniz en simetrik yüze sahip dişi… Bu kızdan hoşlanıyordum hatta hissettiğim şey hoşlanmaktan çok daha fazlasıydı. içten içe onu arzuluyordum ama bunu ne ona ne kendime itiraf edebiliyordum çünkü şarkıda da dedikleri gibi o benim “Arkadaşımın aşkıydı”….
    Zehra 4 yıllık kardeşim diyebileceğim Serkan ile çıkıyordu. Serkan onu, o da serkanı seviyordu. Serkan hastalanıp testis kanseri olduktan sonra bile Zehra’nın onun yanında duruşu ve onunla ilgilenişi beni her zaman ilişkilerine hayran bırakmıştı…
    Benim hiç o tarz ilişkilerim olmadı. Melis diye bir kız girmişti şuana dek hayatıma o da hayatımı alt-üst edip çıkmıştı.
    Telefona dönelim:
    -Alo, zehra?
    -Emre koş emre serkanlara gel emre
    Zehra artık konuşamayacak derecede ağlamaya başlayınca kafamda zaten olasıklıklar canlandı. Hemen kapıdan fırladım ve kafenin sahibi bin hasanın bağırması ile durdum. Sınırsız açmıştım. Geri dönüp tezgaha 5 tl fırlattım. “1 tele daha verecen yeğenim” dediğinde sonra veririm ayağına yatmaktan nefret ettiğimden dolayı ceplerimi yoklamaya başlamıştım bile. Cebimdeki son parayı da attım ve kafeden çıktım.

    Okuyanlar belli etsin çay demleyip geliyorum.

    Edit:YOĞUN iSTEK ÜZERiNE AKŞAMA DEVAM EDECEKTiR BiR REZ ALIP ŞUKULARSAK GÜZEL OLUR PANPALAR
    ···
   tümünü göster